Eten bij Sandra - de APG surprise

Heerlen Travel Blog

 › entry 293 of 1090 › view all entries
Sandra managet de gado-gado

Sandra van Dapperen is een collega van me in Nederland. Al voor ik naar de VS ging had ze me al een keer heel gastvrij uitgenodigd om Indonesisch te komen eten als ik in Heerlen was. Dat kwam om om diverse redenen nooit van. Bij mijn voorlaatste bezoek aan Nederland had ik haar beloofd het ruim vantevoren aan te kondigen als ik weer in Nederland en in Heerlen zou zijn. Welnu, dat was dus vandaag het geval.

Overdag had ik diverse meetings ten APG kantore waar ik zowaar (en tot mijn schaamte) niet eens meer wist op welke verdieping ik ook alweer moest zijn....  Des middags een meeting over de toekomst van mijn "oude" afdeling Global ICT. En des avonds zou ik dus naar Sandra door reizen. Het was me wel opgevallen dat vrij veel collega's wisten dat ik bij Sandra zou gaan eten, maar goed dat kan natuurlijk.

De collega's

Toen ik echter bij huize Sandra aankwam zag ik ineens collega Boudewijn de Loo fietsen. En ik weet toevallig dat hij daar geheel niet in de buurt woont. Binnen gekomen (buiten op het terras) tref ik nog een stuk of 10 (oud) collega's aan. Heeft Sandra daar zomaar een soort van surprise party georganiseerd. GEWELDIG leuk!

En ook, GEWELDIG lekker! Zoon Lars en vriend Jan hadden de barbecue opgestookt en grilden onafgebroken de heerlijkste satétjes. Dit alles werd gecomplementeerd met een zalige door Sandra bereide gado-gado. Alles werd geperfectioneerd met twee soorten saté-saus. Het toetje, ten slotte, bestond uit een echte choco-fontein.

Ik vond dit echt een hele leuke verassing. Collega's, maar vooral Sandra en Jan, HARTELIJK DANK!

Meer foto's hieronder.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Sandra managet de gado-gado
Sandra managet de gado-gado
De collegas
De collega's
De collegas
De collega's
Jan bij de speciale saté-barbecue
Jan bij de speciale saté-barbecue
De choco-fontein wordt geïnstalle…
De choco-fontein wordt geïnstall…
De choco-fontein
De choco-fontein
Heerlen
photo by: lazybum