Eendje

Maastricht Travel Blog

 › entry 246 of 1090 › view all entries
Het beroemde bad-eendje(nog verpakt in plastic)

De eerste werkdag in Nederland, in het kantoor in Heerlen. Ik had de afgelopen nacht bij mijn vertrouwde van de Valk hotel in Heerlen doorgebracht en trof mijn eerste "oud" collega, Rob Geurtsen al bij het ontbijt. Het was wel even wennen in het kantoor. De hoofddingang was dicht en nu kwam je via een soort artiesten-ingang binnen en stond ik ineens midden in de kantine. Vervolgens waren de liften afgezet en moest ik eerst omhoog met een andere, gloednieuwe lift, om op de 1e over te stappen. Avontuurlijk hoor, zo'n dagje APG Heerlen!

Vandaag kwamen mijn collega's Sergey en Marc aan. De beide heren wilden graag in Maastricht overnachten, omdat ik net nieuw bij hun in het team zit leek het me wel zo sociaal om ze te vergezellen. Dus de komende nachten had ik ook Maastricht geboekt.

Na een slopende, maar erg leuke dag (leerzaam en wederzien van vele, vele, veeeeeeeeeeele collega's) toog ik naar naar Maastricht om in te checken in Hotel Derlon. Dit hotel ligt prachtig in het oude centrum van de stad tussen mooie oude huizen, kerken, en is omrings met smalle klinkerweggetjes.

De kamer was ook prima in orde geen klachten. Maar wat alles overtrof was de badkamer. Die op zich niet heel bijzonder was, maar het grappige was dat tot de standaard-badkamer-uitrusting van het hotel een echt plastic bad-eendje behoorde. Grappig!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het beroemde bad-eendje(nog verpak…
Het beroemde bad-eendje(nog verpa…
Maastricht
photo by: Vlindeke