De emotionele hereniging en dubbele ellende

Manhattan Travel Blog

 › entry 346 of 1090 › view all entries
Mijn Nederland-koffer (l) en mijn Hawaii-koffer (r). En nu de was doen!

Back home again!

Na een prachtig verblijf in de allerjongste staat van de VS was ik bijna vergeten dat ik die zelfde reis met veel stress begon, mede veroorzaakt door mijn "vrienden" van Openskies. (zie hier het verhaal). U weet wel, de verloren koffer. Zou hij er zijn?

En jawel! Bij het betreden van het pand stond daar mijn trouwe koffer alsof hij nooit weggeweest was. De dienstdoende doorman was zo vriendelijk geweest hem naar mijn appartement te brengen. De koffer was trouwens, 20 minuten na ons vertrek naar Hawaii afgeleverd, vertelde doorman Kevin me later. Dat zul je altijd zien!

Daar de koffer twee weken in een ruimte van rond de 36° C gestaan had was de kaas die ik in de koffer had zitten verworden tot een soort geplastificeerde kaasfondue. Het zag er niets eens heel erg bedorven uit. Du moment dat ik dit schrijf (10 oktober 2009) ligt het nog steeds in mijn koelkast te wachten tot ik de vacuüm verpakte brokken durf aan te breken. Die vacuüm verpakking heeft mijn kleding overigens wel gered. Je moet er niet aan denken hoe die anders geroken had....

Allemaal mooi  en fijn, maar... nu zat ik ineens met twee koffers die ik moest uitpakken en een extra lading vuile was.

Fijn om weer thuis te zijn!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Mijn Nederland-koffer (l) en mijn …
Mijn Nederland-koffer (l) en mijn…
Manhattan
photo by: Fitnessguru729