De aankomst

New York Travel Blog

 › entry 19 of 1090 › view all entries
De eerste kamer, die het gelukkig NIET werd!

Na het roerende afscheid en een (trage) immigratie-check bij gate gekomen. Ik heb eindelijk mijn bescheidenheid om business class te vliegen opzij gezet en geniet met volle teugen van de privileges die een BC reiziger heeft. Met een grote smile loop ik langs de rij wachtenden en met een tevreden gezicht zet ik mij (nog steeds gehuld in mijn spijkerbroek) tussen de keurige BC-reizigers in de speciale BC wachtruimte. Waar ik dan ook nog eens mijn meegebrachte boterhammetjes ga opeten (eerder was het er niet van gekomen). Ook ontdek ik dat ik er zowaar in geslaagd ben om een pakje met drinken (250 ml) in mijn handbagege mee te "smokkelen". (Ik was het echt vergeten.)

De vlucht was ronduit aangenaam, met zoveel beenruimte, eindelijk even ontspannen na al die stressvolle dagen.

Doordat de BC-reizigers als eersten het vliegtuig uit mogen ben ik als eerste aan de beurt bi jde US immigration, alweer een voordeel van BC reizen! De limo staat klaar en NY here I come.

NY ontvangt me met een strak heldere lucht en 4 graden.

Het hotelkamertje dat ik toegewezen krijg is een goede therapie voor deelnemers aan de cursus "Hoe bestreid ik claustrofobie, voor ver gevorderden". Wat een ramp! Gelukkig ontdek ik dat als je de douche aan zet het bad in no time vol is en er allemaal gore drab uit het riool komt. Ik (als goede aspirant Amerikaan) natuurlijk complainen. En jawel, ik krijg een andere kamer en een free upgrade. Nog steeds geen balzaal maar verder prima toeven.

Tevreden val ik in slaap!

misseejjay says:
dat is het voordeel van snel aanpassen....het integreren komt nog ;-)
Posted on: Mar 13, 2011
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
De eerste kamer, die het gelukkig …
De eerste kamer, die het gelukkig…
New York
photo by: herman_munster