DSB ellende

Manhattan Travel Blog

 › entry 364 of 1090 › view all entries
De website van de bank met in het midden een weinig informatief blokje tekst over het niet kunnen inloggen

Sparen of beleggen. Dat blijft atijd de grote vraag. Ik koos er ooit voor om mijn spaarcentjes maar gewoon op de bank te zetten. Dat besluit leek best goed gezien de financiële crisis die later uit brak. Hoewel ik de DSB Bank altijd een wat vage toko vond durfde ik het toen ik hoorde dat Gerrit Zalm er ging werken, wel aan mijn geld daar heen te brengen. Daarna verloor ik na mijn verhuizing naar New York een beetje de overview. Tot ik vorige week van diverse personen een waarschuwing kreeg dat het bij DSB niet goed ging. Toch werd ik hedenochtend nog verrast door de melding dat er een zogenaamde noodregeling van kracht was en alle rekeningen bij de DSB bevroren waren.

Dat is vervelend. Na aanvankelijke stress of mijn super hoge rente rekening niet uit achtergestelde deposito's bestond bleek dat ik volledig onder het Deposito Garantie Stelsel val. Toch blijft het een vervelend idee dat je niet bij een deel van je geld kunt, dat je niet weet wat er gaat gebeuren, hoe lang het gaat duren en, dat je in de tussentijd ook nog eens je rente misloopt.

Ik realiseer me dat ik er nog goed af kom. Je zou er maar werken, of er meer geld hebben staan.... Ik wacht geduldig af.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
De website van de bank met in het …
De website van de bank met in het…
Manhattan
photo by: Fitnessguru729