Criminele buurt!

Manhattan Travel Blog

 › entry 304 of 1090 › view all entries
Het uizicht vanuit mijn woonkamer, (men was hier al aan het weggaan)

Tsjongejonge wat woon ik toch in een eventvolle buurt!!! Er gebeurt altijd wel wat, en het meeste kan ik ook nog zien vanuit mijn appartement... Zo hadden we de fik bij de buren, en natuurlijk het onfortuinlijke ongeluk met de hijskraan. En vanavond was het weer raak, zij het wat minder zichtbaar en minder heftig (gelukkig).

Zit ik rustig te administratieën en hoor ik veel sirenes. Nou, dat gebeurt wel vaker, ik hoor ze al haast niet meer. Maar ergens klonk het nu wat grootser en langer dan anders. Dus ik kijk maar eens even uit het raam en zie richting 94th street de hele 1st avenue werkelijk propvol met politie-wagens, ambulances, brandweer- en televisiewagens staan.

Een stukje van het nieuws zoals het direct op internet verscheen
Ook wemelde het van de agenten. Echt niet normaal. Ter hoogte van 90th street was de 1st Avenue afgezet.

Sensatiebelust heb ik mijn verrekijker tevoorschijn gehaald en heb staan kijken. Maar afgezien van hetgeen ik net beschreef was er niets te zien. Aangezien ik wel TV wagens zag zette ik de TV maar even aan, en ja hoor. Op drie zenders was er verslaggeving.  Er scheen een polite-agent doodgeschoten te zijn, nota bene op de plaats waar ik enkele uren nog gelopen had.

Na een half uur verdwenen alle auto's weer en ging 1st avenue back to normal. Het nieuws werd ook afgezwakt. Er bleek in een van de flats op 94th illegaal een pitbull gehouden te zijn. Toen de politie na klachten van buren daarheen gingen stuurde de eigenaar de hond op de polite-agenten af, die het beest vervolgens neer moesten schieten. Dus geen dode agent maar een dode hond.

Toch triest.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het uizicht vanuit mijn woonkamer,…
Het uizicht vanuit mijn woonkamer…
Een stukje van het nieuws zoals he…
Een stukje van het nieuws zoals h…
Manhattan
photo by: Fitnessguru729