Californië en Nevada dag 8: Red Rock Canyon National Conservation Area

Red Rock Canyon Travel Blog

 › entry 555 of 1090 › view all entries
Het Visitors Center

Alweer de laatste dag. En... nou ja!!!! Ik sla de gordijnen van mijn mooie hotelkamer open. En net zoals gisteren is het weer bewolkt en... HET REGENT! Maar de plannning is ideaal, na een uitgebreid ontbijtbuffet is daar dan ineens weer de zon! Mooi! I love Vegas!

Vandaag dus alweer de laatste dag in de West. Vanavond laat heb ik mijn vlucht terug naar New York. Maar de toerist in mij leeft nog steeds, ook in Pa & Ma dus we stappen weer in de trouwe Chevrolet Cobalt en rijden naar het vlakbij de stad gelegen "Red Rock Canyon National Conservation Area". Ook hier was ik dit jaar al geweest, zie hier. Maar hier geldt ook weer dat ik het helemaal geen straf vind om er nog eens te kijken.

Even uitrusten van de vakantie, in het Visitors Center
Bovendien is het nu toch alweer een half jaar later en het zal er anders uit zien.

En inderdaad een tweede blik geeft een heel ander beeld. Het bezoekerscentrum waar ik in April doorheen gerend was was veel interessanter dan ik aanvankelijk vermoedde. We namen de tijd we hebben er zeker een uur rondgehangen! 

Het park zelf was toch ook weer smashing. Geen verre hikes in Canyons deze keer, maar toch weer genoeg gezien.

We vertrokken op tijd terug naar Vegas waar we nog eenmaal de toren van de Stratosphere bezochten. Een een unicum, we dineerden met gehaald eten van de locale Thai op de hotelkamer. Geen buffet!!! Waarna Pa en Ma me naar McCarran Airport brachten. Dat was wel raar, ik heb hen vaak in de VS nar het vliegveld gebracht (of begeleid) maar nooit andersom.

Meer foto's hieronder!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het Visitors Center
Het Visitors Center
Even uitrusten van de vakantie, in…
Even uitrusten van de vakantie, i…
Het Visitors Center
Het Visitors Center
Het Visitors Center
Het Visitors Center
Het Visitors Center
Het Visitors Center
Red Rock Canyon
photo by: pearcetoyou