Bezoek van Cathy en Joost

Manhattan Travel Blog

 › entry 297 of 1090 › view all entries

Cathy Rau en Joost Koedam ken ik beiden uit de Utrechtse muziek wereld. Met Cathy speelde ik in het Orkest van Utrecht en met beiden in het blaaskwintet Quintêtes.  Dit weekend zijn ze even in het dorp en tussen diverse bezoeken aan concerten en theatervoorstellingen door konden we gezellig even een afspraak maken.

Na een uitgebreide show van mijn appartement en sun roof nuttigden we een heerlijk ontbijt in een lokale diner. In het kader van "meer lol met cholesterol" had ik een stapel pannenkoeken met choco chips en marshmallows besteld. Bepaald geen straf! Na de calorieën kwam het verbranden ervan middels een wandelingetje naar het Carl Schurz park en Gracie Mansion. Tot mijn grote genoegen kende Cathy, die Amerikaanse is en ook nog eens enkele jaren in New York gewoond heeft, het park nog niet.

Ze wees me wel op iets wat mij nog nooit opgevallen was, een uitlaatplek voor kleine hondjes. Een afgezet stukje park waar je alleen mag komen met een hond, het bord op het hek was daar heel duidelijk in: "Please NO dogs without people, NO people without dogs!"

Ik reisde met Joost en Cathy meen naar Brooklyn waar zij een concert bij Fulton Ferry bij gingen wonen. Omdat het erg lekker weer was toog ik intussen lekker naar het strand van Coney Island. Ik sprak Cathy en Joost weer op Washington Square vanwaar we samen met Michael, de neef van Cathy, erg lekker gingen dineren in Chelsea.

Een gezellige dag! Cathy en Joost, bedankt! Deze fake-tekst heb ik toegevoegd om net iets meer regels te genereren zodat deze rare website toestaat

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Manhattan
photo by: Fitnessguru729