Bash Bish Falls Revisited

Copake Falls Travel Blog

 › entry 236 of 1090 › view all entries
Bash Bish Falls

Begin Juni meldde ik in dit weblog een bezoek aan het Taconic State Park en de Bash Bish Falls. Dit prachtige state park gelegen ten Noorden van Connecticut en letterlijk op loopafstand van de grens met Massachusetts is gelegen in een erg bergachtige omgeving met stijle rotswanden en bergbeken. Van de zomer was het er heet en vochtig. Nu was het er koud en droog.  En ondanks de ingevallen dooi nog steeds dik besneeuwd.

Als je de grens met Massachusetts over steekt tref je daar de Bash Bish Falls, een indukwekkende waterval die van een flinke hoogte in het water dondert. Precies zoals ik had gehoopt was deze waterval betoverend mooi bevroren.

Sunset
Een dankbaar onderwerp voor foto's. Helaas was het licht alweer aan het afnemen. Zie hiernaast en hieronder het resultaat! Van de zomer moest ik de falls delen met circa 30 medetoeristen, nu had ik ze helemaal voor mezelf alleen!

De idylle werd helaas op de terugreis verstoord door een vervelen voorval met de Mazda. Aangekomen bij een benzinepomp, een kleine 150 mijl verwijderd van huis, wilde ik de tank volgooien. Maar de tankdop was met geen mogelijkheid los te krijgen. Een vriendelijke mevrouw leende me haar leren handschoenen, maar het mocht niet baten. Ook de hulp van het tankstation personeeel loste het probleem aanvankelijk niet op. Meer en meer geweld werd gebruikt totdat,... de dop helemaal afbrak. De resterende plug zat nog steeds muurvast in de vulopening. Toen de pompbediende terug kwam met een waterpomp tang was de plug ineens als door een wonder volledig losgekomen. Vreemd! Maar goed ik kon weer verder.....

Meer foto's hieronder!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Bash Bish Falls
Bash Bish Falls
Sunset
Sunset
Bash Bish Brook, grotendeels bevro…
Bash Bish Brook, grotendeels bevr…
Bash Bish Falls
Bash Bish Falls
Bash Bish Falls
Bash Bish Falls
Bash Bish Falls
Bash Bish Falls
Sunset
Sunset
Sunset
Sunset
Copake Falls
photo by: mdalamers