Back home again

Amsterdam Travel Blog

 › entry 29 of 1090 › view all entries

Wat vliegt de tijd. Het is alweer zaterdag!

Hoewel een stralende zon me de stad in wil lokken moet er "gewerkt" worden.
Koffer inpakken en naar 89th street brengen, uitchecken, in 89th street wachten op de meneer van de Times Warner Cable Company die mijn kabelTV en internet komt aansluiten. Nog even de laatste dingen kopen en met de metro naar JFK voor mijn vlucht naar Amsterdam.

Het boarden van de vlucht is vertraagd, de vlucht staat voor 22:00 uur gescheduled, we beginnen pas met boarden om 22:15 uur. Daarna een heerlijke vlucht met enorme tailwind zodat ik alweer een nieuw record US->NL onderga: 5,5 uur zodat we toch nog ruim voor schematijd arriveren.
Kom ik nu thuis of ben ik nu op reis? Ik weet het even niet.....

Omdat het te vroeg is voor inchecken in hotel eerst maar even naar the office waar ik, ook nog eens PRECIES ter hoogte van de ingang van het WTC, ABP-collega Peter Knippenberg tegen het lijf loop. Hij is net onderweg naar de vertrekhal voor een vlucht naar Sint Maarten...

Na twee uur nog dingen per mail regelen met de trein naar Amsterdam. Het hotel is om 14:00 uur nog steeds niet beschikbaar, ik ga maar wat in de stad lopen en regen tot op de laatste vezel nat. Fijn zo'n welkom!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Amsterdam
photo by: pearcetoyou