Andere werkgever!

New York Travel Blog

 › entry 75 of 1090 › view all entries
Het nieuwe logo van mijn nieuwe werkgever: APG

Jazeker u leest het goed!!!!

Ik werk niet meer voor ABP Investments! Logisch zul je zeggen, ik was immers overgestapt naar ABP Investments US Inc. Maar ook daar werk ik niet meer voor!!! Afgelopen vrijdag was mijn laatste werkdag!

Neen, ik heb geen ontslag gekregen of genomen. De overgang was smooth en simple. Ivm juridische redenen werd ABP (pensioenen) gedwongen zijn Vermogensbeheer-tak af te stoten. Derhalve is ABP Investments afgeschaft en een nieuw bedrijf opgericht. Vandaag werd eea na maanden van geheimzinnigheid bekend gemaakt.

De planning was dat Nederland zou beginnen in de ochtend NL-tijd. Daarna zou New York volgen des middags US-tijd.  Hong Kong volgt morgenochtend HK-tijd. Door deze wat rare planning wist NL dus al een hele dag wat de nieuwe naam was terwijl New York van niks wist.

Tsja en dan is goed contact met je (oud) collega's wel handig want voordat ik naar mijn werk ging wist ik de naam al. ;)

En vandaag ben ik ook nog jarig, en de NL collega's waren erg attent met felicitatie-mails die allemaal netjes voorzien waren van de nieuwe naam en logo.... Collega's hartelijk dank voor jullie leuke en attente mails. Ik waardeerde dit zeer!

Oh ja, de nieuwe naam!

APG (Algemene Pensioen Groep)

Mijn eerste reactie was: "Dat lijkt wel een tweederangs verhuisbedrijf of aannemer."

Het logo maakte echter veel goed.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het nieuwe logo van mijn nieuwe we…
Het nieuwe logo van mijn nieuwe w…
New York
photo by: herman_munster