Alweer bezoekers

New York Travel Blog

 › entry 89 of 1090 › view all entries
Wynanda & Cathy op de Top van Rockefeller Center, met Central Park op de achtergrond

Het was deze week wel een Nederlandse week zeg....

Afgelopen woensdag was er een groep van ruim 30 marketing studenten van de KUB over. Ze kregen een lezing van Werner bij APG, en Werner had mij ook uitgenodigd ter leering.

Op Donderdag en Vrijdag waren Wouter Hueskes en Dirk-Jan Funken van APG-Amsterdam over om ons reporting team bij te praten omtrent Pearl.

En in het weekend had ik Wynanda met zus Cathy op bezoek. Afgeschrikt door mijn scaring emails over de kleine slaapruimte etc. hadden ze besloten om niet te komen logeren maar een hotelletje in West Midtown te nemen.

Op Vrijdag heb ik de dames mijn apt laten zien, hebben we lekker bij Taco-Taco gegeten en heb ik de arme dames, die omvielen van de slaap, ook nog knikkebollend meegesleept naar Brooklyn Heigths.

Op zaterdag een bezoekje aan Top-of-the-Rock gevolgd door een wanprestatie van MTA. De altijd vlot runnende subways lieten oneindig op zich wachten en waren op een zaterdag middag nog drukker dan gedurende een drukke ochtendspits. Met een etentje bij Benjamin op 33rd street werd ook die dag afgesloten.

De zondag erna hadden we naar Stomp zullen gaan, of een musical. Echter op de website was alles redelijk volgeboekt of onbetaalbaar. Bovendien heb ik uiteindelijk afgehaakt ivm aardig doorzettende verkoudheid.

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wynanda & Cathy op de Top van Rock…
Wynanda & Cathy op de Top van Roc…
New York
photo by: herman_munster