Afscheid van World Trade Center - Schiphol

Schiphol Travel Blog

 › entry 294 of 1090 › view all entries
WTC met collega's Vincent en Maurice

Weer een dag in een bekend kantoor! Nu mijn voormalige home-office in het World Trade Center te Schiphol. Een raar idee want vandaag is het de allerlaatste keer dat ik dit APG kantoor zal bezoeken. Het kantoor waar ik ooit mijn eerste oriënterende gesprek met Luuk Stolk had en waar ik vele jaren met genoegen gewerkt heb.

Begin Juli gaat APG Schiphol verlaten en zich vestigen aan de Zuidas te Amsterdam. Om meer precies te zijn, in het prestigieuze gebouwen-complex (Amsterdam Symphony) van de architect Pi de Bruin. Een locatie waar ze al veel eerder hadden moet zitten want het is vanuit Utrecht veel makkelijker te bereiken per trein dan Schiphol.... Of de verhuizing inderdaad als snel plaats gaat vinden is trouwens nog maar de vraag, de aannemer heeft de hellingshoek van de parkeergarage te stijl gemaakt en als dat inderdaad té stijl is moet die kelder opnieuw aangelegd worden.

Hoe dan ook, na de diverse meetings in het WTC heb ik, vlak voor ik het vliegtuig naar huis weer opzocht maar even wat nostalgische foto's gemaakt. Ik zal de locatie op het vliegveld wel missen, on the other hand. Nu heb k niet meer dat ik al bij het landen op Schiphol als eerste mijn werk-gebouw hoef te zien....

Meer foto's hieronder!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
WTC met collegas Vincent en Mauri…
WTC met collega's Vincent en Maur…
WTC met collegas Jane en Martijn
WTC met collega's Jane en Martijn
Wel Schiphol, geen WTC
Wel Schiphol, geen WTC
Schiphol
photo by: Paulovic