Afscheid van Jappie

Queens Travel Blog

 › entry 527 of 1090 › view all entries
Mijn trouwe Noorse eland logeert thans even bij mij thuis.

Een treurige dag.... Vandaag, gisteren eigenlijk al, liep de lease van mijn mooie rode Mazda af. De garage kon hem gisteren niet innemen en vond het daarom goed dat ik hem vandaag pas inleverde. Ik had de auto gisteravond al naar Queens gereden en vanochtend toog ik per subway naar Queens om hem af te leveren.

Het ging allemaal wat rommelig. Er was nergens parkeerplek. Uiteindelijk moest ik de auto op aanwijzingen van het garage-personeel ergens op de stoep parkeren. Daar heb ik hem achtergelaten en hem nooit meer gezien.

Het garage-personeel haalde de kentekenplaten van de auto en die mocht ik meenemen. Er stonden 21.435 mijlen op de teller, 34.496 kilometers dus, ofwel 1278 km per maand. Hiermee is de auto in 10 staten (New York, Connecticut, New Jersey, Massachusetts, Pennsylvania, Maryland, Rhode Island, West Virginia, Virginia en een heel klein stukje Vermont) en twee Canadese provincies (Ontario en Québec) geweest.

Jappie

De uit Rauland, Noorwegen, afkomstige eland, die altijd trouw met mij meereisde en in inmiddels vier auto's vele kilometers met mij aflegde, logeert thans, autoloos, bij mij thuis. Wat een drama!
Ik hoop aanstaande zaterdag weer een andere auto te hebben. Maar, gezien de problemen die ik had bij het krijgen van de rode auto, wacht ik dat maar eerst even af.....Deze fake-tekst heb ik toegevoegd om net iets meer regels te genereren zodat deze rare website toestaat dat de bijgesloten foto ook vertoond wordt. Deze fake-tekst heb ik toegevoegd toegevoegd toegevoegd

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Mijn trouwe Noorse eland logeert t…
Mijn trouwe Noorse eland logeert …
Jappie
Jappie
Queens
photo by: mdalamers