Afscheid

Heerlen Travel Blog

 › entry 31 of 1090 › view all entries
Het diner, speech van Luuk. Foto met dank aan Hub Gerats.

Vandaag was ik in Heerlen. Allereerst om Wouter een beetje wegwijs te maken in het hoofdkantoor van ABP, maar ook om even wat mensen "tot ziens" te zeggen. Het was immers de laatste keer Heerlen....

Na een valse start, veroorzaakt door meneer vd Valk, die mij vergat te wekken, arriveerde ik precies tegelijkertijd met Wouter in the office. De dag vloog voorbij met meetings, voorstelrondes en tot-ziens rondes.

Om 16:15 uur werd ik door Sandra van Dapperen, in haar auto opgehaald. De bestemming: Cafe Bijsmans, wat je, zo leerde ik, niet uitspreekt als Biesmans maar gewoon Bijsmans, dus. Hier hadden met name Sandra, en collega's Martijn Busscher en Alex Rensen een afscheidsborrel voor mij georganiseerd. Hoewel ik dat formeel niet wist was mij (ivm de planning) toch wel iets bekend.

Borrel bij Bijsmans. Foto met dank aan Hub Gerats.
Ik wist alleen niet dat het allemaal zó groots aangepakt was. In de eeuwenoudeoude (zo legde Boudewijn de Loo mij uit) herberg in het centrum van Heerlen druppelden mijn directe collega's van GICT en enkele CIS-ers van Tech Appl. beheer binnen en kon er gezellig nog even informeel gepraat worden.

Daarna werden we in een wat selecter gezelschap door Alex naar Restaurant Vlaanderen gedirigeerd. Hier wachtte mij (en de directe collega's) nog een groots feestmaal. Echt erg lekker en gezellig.
Luuk hield een leuke speech waarbij hij mij zelfs met publicaties uit mijn Scheikundetijd confronteerde....
Hierop volgden er kadootjes. Het leek wel Sinterklaasavond. Vele handige boeken, een mooie foto van de (oud) collega's. Van Peter Brouns kreeg ik een mysterieuze DVD die ik pas in uitsterste gevallen van heimwee mag draaien... Ik verheug me bijna op een emotionele inzinking..... Maar vooralsnog moet ik nog even wachten.

Na collega Hans Raaijmakers thuis afgezet te hebben "tracteerde" ik mijzelf nog even op een onvrijwillig bezoek aan Roermond. (Toch ergens een afslag gemist vrees ik) en "tracteerden" de weergoden mij op een storm en zware regen. Om 01:00 uur arriveerde ik veilig op Schiphol bij het Hilton Hotel. Hotel nummer 4 in één week.....

Al met al,  een vermoeinde maar leuke dag!

DANK AAN ALLEN!!!!!!!!!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het diner, speech van Luuk.
Foto …
Het diner, speech van Luuk. Foto…
Borrel bij Bijsmans.
Foto met dan…
Borrel bij Bijsmans. Foto met da…
Borrel bij Bijsmans.
Foto met dan…
Borrel bij Bijsmans. Foto met da…
Borrel bij Bijsmans.
Foto met dan…
Borrel bij Bijsmans. Foto met da…
Diner.
Foto met dank aan Hub Gera…
Diner. Foto met dank aan Hub Ger…
Het voorgerecht. Foto met dank aan…
Het voorgerecht. Foto met dank aa…
Enkele kadootjes. Foto met dank aa…
Enkele kadootjes. Foto met dank a…
Heerlen
photo by: lazybum