ABP kerstfeest

New York Travel Blog

 › entry 38 of 1090 › view all entries
Het indrukwekkende plafond van Gotham Hall.

Zaterdag: De hele dag uitpakken. Vermoeiend!

Zaterdag-avond... dé happening. De jaarlijkse ABP-US kerstparty.

Er was groots uitgepakt. Men had de prestigieuze Gotham Hall afgehuurd. Gotham Hall is een prachtig oud gebouw dat ooit dienst deed als een bank. Van buiten fraai, van binnen verpletterend. Een enorme hal met een grote koepel, overal grote stenen zuilen (a la een Griekse tempel). Langs de wand hebben ze de schrijftafeltjes waar men vroeger cheques invulde nog laten hangen.

In de hal, een grote bar met van die cocktail-shake obers, en in het midden vele tafels met menu-kaarten etc.

Na een toesprak van de President Paul Spijkers werd direct begonnen met de kerstloterij. Van alle aanwezigen zat de naam in een grote hoed en daaruit trok men min of meer elke 15 minuten een naam.

Een van de nog oude bank-hekken in de zaal.
De prijzen begonnen simpel met enkele i-pods. en liepen gedurende de avond op via WII spelcomputers, PC's, plasma-televisies tot en met een (meen ik) Cruise. Best wel OK dus.... Voor mij geen prijs, maar goed ik was na de ontvangst van mijn spulletjes toch al 100% tevreden.

Wat nog vermeld moet worden is het toetjesbuffet. Dat was al erg lekker met div taarten, soesjes kazen etc. Maar wat ik helemaal TOP vond was de chocolade-fontein. Een stellage van bijna een meter hoog waar gesmolten chocoladen omhoog gepompt werd en naar beneden stroomde. Je kon daar dan met houten prikkertjes stukjes kiwi, banaan, marshmellow etc in dopen. GENIAAL en erg lekker!

Meer info over de Gotham Hall? Klik hier!

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het indrukwekkende plafond van Got…
Het indrukwekkende plafond van Go…
Een van de nog oude bank-hekken in…
Een van de nog oude bank-hekken i…
De chocolade-fontein. Het lijkt pl…
De chocolade-fontein. Het lijkt p…
New York
photo by: herman_munster