1 jaar!

Manhattan Travel Blog

 › entry 205 of 1090 › view all entries

Jawel, de afgelopen dagen zijn er een heleboel 1-jaar-belevingen geweest:
1 November - Mijn visum is 1 jaar oud,
1 November - Mijn appartement is 1 jaar gehuurd,
16 November - Mijn vertrek naar hier, 1 jaar oud!
Maar vandaag, 19 November, erken ik als de echte verjaardag van mijn avontuur. Precies een jaar geleden begon ik op de 19e mijn eerste echte werkdag bij APG (toen nog ABP). Wat vliegt de tijd zeg! Aangezien mijn visum op 1 november 2011 verloopt ben ik zelfs alweer over één-derde van de tijd.

Kennelijk heb ik het erg naar mijn zin, want van de beruchte DIP die je na drie maanden zou hebben heb ik (nog steeds) geen last gehad. Tenzij mijn Frankrijk avontuur van vorig jaar de dip was.... ;)
Op 6 December is er weer een jubileum, mijn afscheid bij Global ICT. Op die dag ga ik mijn Heimwee DVD's, die ik destijds van collega Peter Brouns kreeg, maar eens bekijken, na een jaar kan ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen....

Een leuk toeval was dat (inmiddels voormalig) Manager Global ICT, Thijs Coenen, net deze week in New York was, en mij uitnodigde om eens onder het genot van een maaltijd bij te praten. We bezochten een heel trendy Aziatisch getint restaurant (Buddakan) in het hippe Meat Packing District. Zo was er onbewust toch nog een echte (en erg gezellige en geslaagde) viering van mijn 1 jarige jubileum!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Manhattan
photo by: Fitnessguru729