De vervanging van de laser pointer

Madikeri Travel Blog

 › entry 1 of 1 › view all entries

Ik kan deze laser pointer aanzetten zonder mijn tekenroutine te overtreden, wat enorm nuttig zou kunnen zijn in een echte situatie. Zou ik naar een andere kijken? Als ik betrouwbaarheidsproblemen heb, zoals sommige anderen, plaats ik een update, hoe dan ook. Ik zou willen dat ik het voor mijn pistool kon betalen, maar het zal nog eens $ 500 zijn, alleen om het te laten configureren om er een te nemen, plus de kosten van het kijken. Na het waarnemen niet zo strak opnieuw installeren. Als u begrijpt dat de meeste lasers niet de manier aanpassen waarop scopes het doen, is alles goed. Dat is het meeste wat je kunt verwachten van een laser op dit moment. Het is stevig op zijn plaats vergrendeld, maar is gemakkelijk te verwijderen. Het heeft ook gemakkelijk aan de Picatinny rail op mijn geweer bevestigd. Ik hou van waar de activeringsschakelaar is. Wanneer ik teken, rust mijn vinger altijd tegen de trekkerbeugel voordat ik klaar ben om te vuren - hetzelfde geldt voor iedereen met een juiste trigger-discipline. Dat laat mijn vinger rusten op de activeringsschakelaar.

Ik kijk er niet naar uit om de nul op dit ding op het bereik te perfectioneren. Het andere probleem (dat geen ster afsloot, omdat ik niet weet wiens schuld het is) is dat het meer dan twee weken duurde om aan te komen. Dat lijkt me een vrij lange tijd. De stelschroeven bevinden zich voor de unit, naast de laseropening. Dit betekent natuurlijk dat je handen waarschijnlijk de laser zullen blokkeren als je het aanpast, als het niet op een bankklem zit. Ik legde het op terwijl ik op mijn been ging zitten zodat ik mijn hand uit de weg kon houden en hem aan het plafond kon aanpassen om te zien hoeveel hij bewoog.

Ik weet dat het hebben van de laser 'altijd aan' in plaats van geactiveerd door een handgreep, tactisch iets minder wenselijk is in een gevechts / indringersituatie, maar dat is een ondergeschikt punt. De lasermodule moet van te voren worden waargenomen om de ijzeren beelden op 50 voet te passen. Het lijkt niet te zijn, lijkt te zijn van laag en aan de ene kant, althans op het pistool. Dat kan eenvoudig worden aangepast met behulp van de gereedschappen (kleine hexadecimale sleutels) die in de set zijn meegeleverd. Ik zou graag één laser kunnen nemen en deze overzetten, terwijl ik op het bereik van welk pistool ook ben dat ik wil. De volgende dag zal uitwijzen of dit gemakkelijk is, of te veel hinderlijk. In theorie zou het prima moeten werken. Ik was tegen het hebben van een lasermodule die mijn greep verandert of laat stralen waar mijn vinger is. Dat model is ook meer dan het dubbele van de prijs. Ik geef ook de voorkeur aan het licht in hetzelfde verticale vlak als het vat. Eenmaal geïnstalleerd op een van mijn pistolen, valt de aan-uit schakelaar direct onder mijn vingertop, wanneer hij tegen de trekkerbeugel rust. Dat is net zo goed als ik nu nodig heb.

Mijn groepen zijn nu geweldig! Het werkt zoals geadverteerd en ik heb er geen probleem mee gehad. Ik had een kleine gewone schroevendraaier nodig. Draai vervolgens de twee schroeven aan totdat ze goed vast zitten. Schuif als laatste van de metalen kap van het batterijcompartiment, ik gebruikte een schroevendraaier met bladen om te helpen. De schakelaar heeft een vast genoeg gevoel dat dat niet mag gebeuren. Er zijn groene laser-modules die helderder zijn, ten koste van een kortere levensduur van de batterij. Omdat ik jaren geleden een competitieve shooter was, was ik altijd in staat om fatsoenlijke groepen op het doelwit af te drukken, zelfs met de terugslag, maar ik moet zeggen dat er geen vervanging is om beide ogen open te kunnen houden en gewoon de laserpunt op het doelwit te plaatsen en er een te persen uit!

Ik ga dit binnenkort testen, maar dit is voor thuisverdediging, niet voor de strijd, dus ik heb het gewoon nodig om redelijk robuust te zijn. We zullen zien hoe het na een paar dozen standhoudt. Ik blijf bij mijn oorspronkelijke beoordeling hieronder vermeld. Nogmaals, de installatie en het waarnemen van het was kinderspel. Ik heb nooit de moeite genomen om de instructies op een van beide te bekijken, omdat het zo eenvoudig is om de batterij te installeren en het apparaat op een pistool te installeren; één blik en ik wist gewoon wat ik moest doen. Ik verwijderde mijn tijdschrift en controleerde om er zeker van te zijn dat ik vóór elke installatie vrij was. Ik testte de inschakeling van de laserbril met mijn verlengde triggervinger. Er is absoluut geen spel met deze laser. Het is zeer stevig gemonteerd.

Ik weet niet zeker hoe ik me voel over de uitschakeltimer van 5 minuten. Zoiets zou je echter kunnen laten doden als je er op het verkeerde moment naar moet grijpen. Ik wil een van deze laserglazen krijgen, maar ik heb een heleboel Fobus 'die geen laser aan de voorkant bevatten. Helaas heb ik het nooit op het bereik mogen gebruiken, omdat ik na het gebruik van verschillende mags met de ijzeren vizieren helemaal niet opkwam. Ik zal er geen een geven, omdat het een toevalstreffer zou kunnen zijn. Een andere voor de echte mogelijkheid om het kleine railaangrijpingsstuk te verliezen. De rode laser pointer is bijna niet te zien op klaarlichte dag. Verdubbel de prijs echter voor groen. Q-tip en alcohol die op de lens ronddraaien, moeten dit opruimen. Ik ben wantrouwend van het zelf gebruiken van pistooloplosmiddelen en oliën. Zet het alsjeblieft op mijn tafel in de gang en meet de "stip" met een schuifmaat.

http://laserkaufen.blog.jp/

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Sponsored Links
Madikeri
photo by: dreamtourist