Dublin, aankomst

Dublin Travel Blog

 › entry 1 of 4 › view all entries
Bedankt!
Van hoe het is geweest in Dublin. Nou, dat zal ik je vertellen. 11 augustus 2007 was D-day (FINALLY). Om 12.45 afgesproken op Alexander om met trein en bus naar Eindhoven te gaan. Nu was mn laatste keer op airport Eindhoven al weer 2 jaar geleden en ik stond ff met mn ogen te knipperen....Van een op een bouwkeet lijkende schuur (inclusief oudbollige vloerbedekking) omgetoverd tot een moderene luchthaven. Ok, weliswaar geen S'hol, maar toch leuk. De balie was nog niet open, maar dat duurde niet lang. Inchecken piece of cake. Nog een peukkie en door de douane. Waar wij nog niet helemaal uit zijn is waarom je een uur vantevoren bij de gate moet zijn terwijl het vliegtuig er zelfs niet is.... En iedereen gaat gewoon in de rij staan omdat de priority people alvast in de rij gaan staan. ALs dan eindelijk de RyanAir bus is gearriveerd is het snel wegwezen. Inderdaad, net een busdienst.
Vriendinnen
:flying: Hobbelig vluchtje, hou ik helemaal niet van. Ook een aantal gillende kinderen, hou ik ook niet van. Maar daar hebben wij de Ipod voor! Na ongeveer 1 uur en 20 minuten touchdown op Dub airport. Welcome back Inne! :lips: Buiten kaartjes gekocht (retour 10 euro) en op de 747 (nee, echt een bus) richting centrum.

Uitgestapt in O'Connell street en op zoek naar de B&B, Glen Guesthouse. Ff zoeken, maar binnen 15 minuten gevonden. De receptionist zegt dat wij misschien van kamer moeten wisselen voor de laatste nacht, foutje van de baas. Eh, waarom moet dat ons probleem worden? Anyway, wij zien wel.

Leuke kamer (nr 29), in het nieuwe gedeelte op de 4e verdieping MET balkon! het weer is lekker, volgens Aud op bestelling en geleverd. Zo hebben wij het graag. Wij pletteren onze spullen in de kamer, :brushing: en dan ff een happie eten. Wij duiken voor deze avond BK in en togen daarna naar Temple Bar. Rondje lopen en mensen kijken. Bij cafe Veneziana lekker :newcoffee: ! Na nog wat te hebben rondgeslenterd terug naar de B&B. Wij zijn versleten.

Wordt vervolgd!
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Bedankt!
Bedankt!
Vriendinnen
Vriendinnen
Mooie zonsondergang
Mooie zonsondergang
De Liffey
De Liffey
Hier gaan wij nog even neuzen voor…
Hier gaan wij nog even neuzen voo…
Dublin
photo by: fransglobal