Je bent Nederlander of niet!

Alice Springs Travel Blog

 › entry 9 of 58 › view all entries
Wouter, Sabrina and I at Bojangles Saloon, Adelaide

 

Hoi allemaal,

Daar ben ik weer...
We zijn nu alweer 3 dagen in Alice Springs. Het is hier gezellig bij Annie's. Niet zo leuk als het was in Adelaide, maar we genieten wel van ons tijd hier. Niet veel meer gedaan dan wat kroegjes bezoeken en terrasjes gepakt.

Ze hebben hier een leuke kroeg "Bojangles" (of gewoon Bo's, in het kort). Het is een kroeg (Cowboy-bar)en lokale radio station in een. Er wordt dus dagelijks wereldwijd live uitgezonden via de radio en op internet. Je kunt kijken op www.boslivesaloon.com.au misschien zie je mij een keer daar dansen of aan de bar hangen. Er hangen camera's overal. Als je me ziet, kun je ook een berichtje voor me sturen via internet, een plaat aanvragen of op een drankje trakteren.
Helen and I practising yoga at Annies in Alice Springs
Wink. Dat wordt dan omgeroepen door de DJ.

Helen (een Russische-Duitse) die ik tijdens de tour heb ontmoet, en ik doen ieder ochtend rond 9:00 uur wat yoga bij de zwembad en daarna aqua gym. Iedereen geniet van onze enthousiasme om iedere dag in dat koude zwembad water te gymen... maar ach als je eenmaal in het water bent, valt het best mee. En wat extra beweging kan nooit kwaad Smile

Toen we in Adelaide waren hadden Wouter en ik iets gezien op internet en hebben we ons opgegeven voor een fotosessie tour. We moesten een foto opsturen van onzelf, dus hadden we dat foto opgestuurd dat we op schiphol hebben gemaakt. (Met dank aan Riet, Wouter's moeder die de foto gemaakt heeft en via mail opgestuurd Wink) We kregen gisteren bericht dat we zijn uitgekozen om de fotosessie tour te gaan doen. We krijgen een GRATIS tour t.w.v. 680, AUD ( dat is ong. 500,- euro) incl. eten en accomodatie aangeboden door 'Adventure tours' in ruil dat ze onze foto's gebruiken voor hun brochure voor 2007! Dat wordt een zeer actieve tour met veel bergen klimmen, kanoën op krokodillen rivieren etc. Maar we zijn in ieder geval erg blij met deze gratis tour!
De tour begint vanaf 12 september in Darwin.

We hebben vandaag een tour geboekt met 'Wayward tours/Outback safaris' naar Darwin en vertrekken zaterdag a.s.
Helen gaat met ons mee naar Darwin.

Ik zal proberen morgen de foto's te uploaden!

Groetjhus!
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wouter, Sabrina and I at Bojangles…
Wouter, Sabrina and I at Bojangle…
Helen and I practising yoga at Ann…
Helen and I practising yoga at An…
yoga
yoga
yoga
yoga
Helen and I in a park in Adelaide
Helen and I in a park in Adelaide
On the terrace at `Red Dog´Cafe, …
On the terrace at `Red Dog´Cafe,…
Kangaroo salad at the `Red Dog´ c…
Kangaroo salad at the `Red Dog´ …
Alice Springs
photo by: WandaMichelle