Ik ga weer reizen!

Rotterdam Travel Blog

 › entry 33 of 58 › view all entries

Hoi Allemaal,

Ja, ik ben weer het land uit ontsnapt!
Ik heb het geprobeerd... maar het kriebelde toch heel erg om weer te gaan reizen.
Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan wil je niets anders... Wink

Ik ga toch maar een sabatical jaartje van maken... Very Happy

Als je niet meer op de hoogte wens te blijven kan je jezelf afmelden door onder aan deze (e-mail) pagina op de knop "afmelden" te drukken.

Ik zal dit keer niet zo lang weg blijven... maar ik ga wel vaker weg Wink.
Ik heb alweer een hele reeks vakanties ingepland, dus ik zal me zeker niet vervelen de komende tijd. Door gebrek aan reisgezelschap reis ik nu voornamelijk in m'n uppie, maar dat komt wel goed want ik maak dan heel wat vriendjes. (Groepsreizen!)

Ik heb 2 weken geleden een lastminute gepakt naar Tunesië en ben sinds een paar dagen weer terug in Nederland. Volgende week (over 5 daagjes) vertrek ik naar Midden Amerika om daar de Maya route te bereizen. Uiteraard zal ik jullie dan weer op de hoogte houden Smile

Zie in de volgende mail bericht mijn reisverslag van Tunesië. Ik zal het in stukjes op de log zetten anders is het teveel om in een keer te lezen.

O ja, ik heb nog wat foto's van mijn reis in Australië en Nieuw Zeeland aan m'n log toegevoegd, dus neem maar een kijkje als je het leuk vindt. De nieuwe foto's staan vanaf het stukje 'vervolg mijn tour naar Alice Springs'.

Ik hoop binnenkort wat foto’s van Tunesië op te zetten maar ik weet niet of dat gaat lukken vóór mijn volgende vakantie. We zullen zien… tot die tijd geniet maar van de OZ en NZ foto’s!

Groetjes!
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Rotterdam
photo by: polvandenwirre