Groetjes uit snikhete Darwin (NT)

Darwin Travel Blog

 › entry 10 of 58 › view all entries
Backpackers entertainment at the Vic, Darwin (NT) (Win a crocodile sightseeing tour!)

 

 
Hoi Allemaal,

We zijn nu alweer 3 dagen in Darwin. Het is hier bloedheet, dat we bijna niet naar buiten willen. Liever binnen in de airco dan je huid frituren in de zon...pfff. We hebben de pech, dat we over een paar dagen met de gratis tour mee mogen Winkdus moeten we tot die tijd hier in Darwin blijven.

Op zicht best een leuke stad. Met leuke stap gelegenheden, maar onze favoriet is het Victoria hotel (een backpackers paradijs! Smile) Daar halen we dagelijks onze diner voor $1,- (AUD) met aansluitend heel veel party, party en nogmaals party tot de volgende ochtend 4:00 uur! Dat variert van dansen op de oersterke eikentafels tot didgeridoo spelen op een stofzuigerstang! Ja! ik heb ook meegedaan... Geweldig! Ieder avond LOL!

We hebben een leuke trip gehad, richting Darwin. De gebeurtenissen en details volgen later en ik hoop dan ook ECHT wat foto's toe te kunnen voegen. (Ik weet dat ik dat al eerder heb gezegd, maar ik moet dat uitzoeken en dat gaat net iets langer duren.) Ik heb nu weing tijd. Het is bijna weer 'dinner en partytime!'Wink

Hoop dat jullie ook een beetje genieten van het leven daar in NL. Ik doe dat zeker hier!

Dikke kus en tot gauw!
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Backpackers entertainment at the V…
Backpackers entertainment at the …
Its not as easy as it looks :-)
It's not as easy as it looks :-)
Darwin
photo by: Sunflower300