Groetjes uit Alcatraz!

San Francisco Travel Blog

 › entry 42 of 58 › view all entries

 

Hoi Allemaal,

Groetjes vanuit San francisco, USA!

Ik heb een goede vlucht gehad, wel wat langer door in totaal 2 uur vertraging. Maar door de gezellige gezelschappen in het vliegtuig viel het reuze mee.

Ben gisteren aangekomen, via Chicago naar San Francisco gevlogen. Na in chicago op het luchthaven te hebben geknuffeld met mijn medereizeger uit Arizona, die SF moest overstappen. We hebben het zo gezellig gehad in het vliegtuig dat afscheid nemen bijna moeilijk was , haha (nee, viel wel mee hoor).

Aangekomen op de luchthaven heb ik wat gepint, waterfles bijgevuld en de shuttle genomen naar mijn hotel. Waar bij aankomst al een bericht van Sarah mij opwachtte.

Na een snelle douche stond ik een half uur later wer op de stoep om Sarah te ontmoeten, mijn "privegids" van de Hospitality club. We hebben samen een pizza genomen, daarna de nobhill opgelopen, en via chinatown, union square, terug naar het hotel.
Het was erg gezellig.

Vanmorgen was ik al vroeg wakker, mijn plannen doorgehakt aangezien ik niet veel tijd heb, dus heb ik bvesloten de boot te nemen naar Alcatraz eiland.
Daar een paar uur rond gelopen in mijn eentje en dan weer terug naar San Francisco. Met de kabel tram een stukje door de stad gereden, hangend aan de strap (in stijl) heb wat mooie foto's kunnen maken.

Later wat shoppen, internetten etc. een beetje van alles dus.

Vanavond ga ik Bhetti ontmoeten, voor een avondje uit. (een vriendin van de docententraining in Praag.)

Morgen begint mijn Goldrush tour langs de westkust,langs de nationaal parken en via route 66 naar Las Vegas!

Nou dat was het weervoor nu. ik zal de komende dagen kamperen in de bush bush, dus dan heb ik w.s. geen internet. Wellicht tot las vegas weer.

Tot gauw!

Adelina
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!