AsiaChinaXiaolan

Dag 5 in Xiaolan

Xiaolan Travel Blog

 › entry 7 of 38 › view all entries
Vanmorgen ff een uurtje gesport in het park.

27-11-2007

Dag 5 in Xiaolan

Vandaag wederom lekker uitgeslapen, wat yoghurt met fruit gegeten terwijl ik wat foto’s uploadde en ben daarna lekker naar het park gelopen om te gaan sporten. Het waaide hard en het was erg rustig in het park. Ik was net op een van de machines bezig en toen kwam er een oudere man op de machine naast me zitten met een sigaret in z’n mond. Hij keek naar me, deed 1 “push” met de apparaat en liep weer verder. Volgens mij kwam hij mij alleen van dichterbij bekijken… Zo heb ik iemand bijna een ongeluk bezorgd vanmorgen. Die reed langs het park op een scooter en zag mij sporten dus bleef ze kijken , waardoor ze bijna tegen een andere scooter aan reedt, dus de aankomende scooter toeterde een paar keer, wat lukte om haar voor zich te laten kijken, maar vervolgens bleef de andere scooterbestuurder zelf ook kijken… wat een stelletje gekkerds! hahaha

Ik ben tot zo ver ik weet de enige donkere in Xiaolan.

In het park kwam ik deze meneer tegen, die graag met z'n schattige dochter voor me wilde poseren. Blijkt later... wonen ze bij mij in de straat :-)
En aan sommigen z‘n reacties te zien hebben ze nog nooit een donker mens gezien. Wel grappig. Gisteren toen ik naar de mall liep, stonden er een groep van 3, 4 jongens buiten die me zagen aankwamen en ze begonnen gelijk te wow-en en fluiten … Ik voelde me wel een bekendheid :-D. Ik keek ze alleen maar en liep verder. Een oudere vrouw in de supermarkt gisteren schrok even toen ze me zag en bleef met open mond naar me kijken, lachen joh!. )

Afijn, het sporten was geweldig. Ik had mijn M3-speler mee en m’n zonnebril op. Had schijt aan iedereen en deed m’n ding. Even later kwam er een man met een lief klein meisje (z’n dochter) even schommelen, ze zeiden ni-hao en ik ook. Later gingen ze weg en zeiden bye bye. Ik vroeg ze even een foto van mij te maken, maar de man dacht dat ik een foto van hem wilde dus hij stond al te poseren met zijn dochter.:-) dus nam ik een foto van ze en daarna vroeg ik nogmaals of hij nu een foto van mij wilde maken. Dat snapte hij nu dus wel en nam een foto.

Het sporten was geweldig! De apparaten zijn niet van de nieuwste model, maar ze doen het prima.
Het zijn van die onverstelbare metalen dingen die geen zachte handgrip hebben dus handschoenen aan doen zou geen gek idee zijn.

Voor de rest een rustig dagje gehad. Thuis wat opgeruimd, de was gedaan en vervolgens opgehangen volgens de “Chinese wijze”, eerst aan een kleerhanger daarna aan een ijzeren balk hangen die we hier dwars over het balkon hebben hangen.

Groetjhus!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Vanmorgen ff een uurtje gesport in…
Vanmorgen ff een uurtje gesport i…
In het park kwam ik deze meneer te…
In het park kwam ik deze meneer t…
Xiaolan
photo by: queennie