Mijn tassen staan weer gepakt!

Rotterdam Travel Blog

 › entry 1 of 38 › view all entries

 

Dag Allemaal,

Met mij gaat het goed. Hopelijk gaat het met jullie ook allemaal prima.

Jullie hebben alweer een tijdje niets van mij gehoord, maar dat kwam doordat ik erg druk bezig was met het leeghalen van mijn huis etc. Dat is inmiddels gebeurd en afgelopen woensdag (14 nov.) heb ik mijn huissleutels ingeleverd. Ik ben dus al zo'n 4 dagen officieel dakloos Smile en heb onderdak gevonden bij een vriendin hier in Rotterdam.

Heb na terugkomst van mijn vakantie in India uiteindelijk maar 1 maand bij (ING) Nationale Nederlanden gewerkt en weer ontslag genomen. Het werk was me te saai. Daarna heb ik via het uitzendbureau op oproepbasis gewerkt bij Blauw Research als o.a. notuliste tijdens marktonderzoeken en als receptioniste bij de Vos groep advokaten en notariskantoor.

Mijn tassen staan alweer ingepakt en morgen is het zover... Ik ga naar China!
Ik heb het lang uitgesteld maar na zoveel reizen en lol maken, is de tijd toch echt gekomen om te gaan werken EN lol te hebben Wink

Ik vertrek morgen (maandag 19 november) om 16:00 uur vanaf schiphol naar London Gatwick met easyjet, waarna ik rond 20:00 uur vanaf Gatwick naar Hong Kong vlieg met Oasis.
Ik zal 3 daagjes "vakantie" vieren in Hong Kong alvorens ik de boot neem naar Zhongshan, waar ik uiteindelijk zal gaan wonen en werken. Ik heb daar gelukkig nog even de tijd om te acclimatiseren, want ik begin pas na 1 december met werken. Kerst zit er dit jaar w.s. niet in, want dat is in China geen feestdag en wordt dus niet gevierd Sad
Denken jullie aan mij als jullie op oud en nieuw van de oliebollen genieten? Smile

Natuurlijk blijf ik jullie op de hoogte houden van mijn avonturen via deze site. 

Ik zou zeggen, geniet-se enne...tot mails!


Dikke kus,
Adelina
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Rotterdam
photo by: polvandenwirre