Jo'burg

Johannesburg Travel Blog

 › entry 1 of 14 › view all entries
23 jul, 21:22
Haaai!!!

ja we zijn geland!!!! Een prima vlucht, op het eind even een kleine paniek omdat er nog een vliegtuig stil stond op de landingsbaan...:shock: Dus snel in de versnelling omhoog en nog maar een rondje Johannesburg.

Tja en dan sta je op het vliegveld, staat er zowaar iemand op ons te wachten, en hij blijkt niet van de backpackers te zijn die we geboekt hebben. Ik krijg een telefoon in m'n handen gedrukt, een reisagent aan de foon...maar waarheeft 'ie 't over?!?! Ik moet nog ff omschakelen van Nederlands naar Engels and spiek dussuh verrie bad englishj ;-) en begrijp dus ff helemaal niet waar het over gaat. Mister Alex nemt het over en blijkt dat er wat documenten missen. Alles zou die dag erop geleverd worden bij onze backpackers dus alles in orde.

Goed maar dan alsnog sta je op die airport, geen taxi van de backpackers te vinden... Ff belluh en jaa hoor hij komt er aan. Affijn na 18 uur onderweg te zijn geweest komen we aan in onze " MAFFIA MANSION" :babe: http://www.brownsugar.web.za

Eenmaal wakker vandaag ( Bianc natuurlijk veeeel te vroeg...half 7) de keuken in, alles in self service en daarna de stad in. Tja wat moet je er van zeggen... Van cultuur is nog weinig te merken hier. De mensen stralen weinig uit, het is niet echt een uitnodigende stad. We zijn blij dat we er morgen vandoor gaan...het avontuur in!

Hoogtepunt vandaag: LETTERLIJK een hoogtepunt, op de 50ste verdieping van een kantoorpand uitzicht over heel Jo'burg. Wel leuk te zien! Zeker met onze nieuwe verrekijker... die konden we echt niet laten liggen, want die diertjes in het wild MOETEN we goed kunnen zien toch?!?

Morgen gaan we richting Sabie, op zoek naar exreme adventure als bridge swinging en abseilen!

Voor nu hou ik het hier maar weer bij he...veeeels te lang mn blog en dat van maar 1 daagie...:funnyface:

Veel groetjessss van Alex en Bianc

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!