AsiaChinaWuhan

yummy

Wuhan Travel Blog

 › entry 39 of 51 › view all entries
A napot legjobb erzes az HPJ orak vegetol szamitani. Ma elszabadult a pokol nagyjabol negybol negy oran. Ez meglehetosen ambivalens erzeseket kelt bennem: egyreszt a plafonon vagyok, hiszen  jo lenne, ha ezek a kolykok netan magukra szdenenek valamicske inglist, masreszt minek torjem magam, ha valojaban sik hulyek es meg a tanaraikat sem hatja meg a jelenletem a teremben. ahhh

Az orak utan szojatej, rizses-gombas tolteleku uvegteszta-szeru burku bao zi es egy abszolut szerencsetlenul kivalasztott iztelen fott kukorica nyujtott  vigaszt.

Este olvasgattam egy kicsit, de a Hattyuk menetrendszeruen elkabitottak, igy edesdeden szunyokaltam egy oracskat. 8kor ram tort a mehetnek es vele egyutt a lekuzdhetetlen vagy, h vasaroljak valami utos kinai popipari termeket, ezert aztan elszaguldottam a night marketre. Hozza kell azert tennem, nem teljesen tudatos volt az utvonal- es uticel tervezes, de lenyeg a lenyeg: ujra megtalaltam a night marketet!
A kinalat es az arszivonal alapos tanulmanyozasa utan eldontottem, hogy ha megint jon a hideg, ott fogok pompazatos teli ruhakat venni. Addig is valahogy ellenallok, es mindenfele teakkal es sargadinnye szeletekkel verem at az erzekszerveimet.

Epp hazaertem 9:45-re; korabban kitalaltam, h egyunk a szaten paprika fuzerekkel hibatlanul feldiszitett etteremben. (Em informacioja alapjan a fuzerek valo ellatottsag  megfelel az etelek elvart csipossegenek).
Indulas utan 25 masdperccel kiderlt, h az etterem bezart. Nem estunk nagyon ketsegbe, inkabb felkerestuk a kedvenc halevo helyunkkel szemben talalhato, ahhoz nagyon hasonlo karakteru (koszos es muanyag teritos) ettermet, ami tegnap este ota sikeresen elolepett kedvenc hal-es marhaevo hellye! Picit ugyan olajosabb volt a kaja, viszont sokkal fokhagymasabb es egy leheletnyivel gyomberesebb: hatarozottan elonyere valt. Igazan jo hangulatban telt a vacsi, mindenki (John, Celine, Em, Ann meg en) nagy formaban volt, es jokat rohogtunk John belso-mongoliai teli kalandjain.Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wuhan
photo by: FK27