AsiaChinaWuhan

uj kilatasok

Wuhan Travel Blog

 › entry 44 of 51 › view all entries
Az elmult ket nap rettenetes volt internet nelkul. Tudtam, h az elmult idoszakban sulyos fuggove  valtam, de nem hittem volna, h ennyire megvisel a kapcsolathiany. A helyzetet sulyosbitottak a Hattyuk. Nem mondom, igazan pompas olvasmany Jung Chang nagysikeru muve, de ezzel egyutt tagadhatatlanul depressziv. Mivel EGYALTALAN semmi dolgom nem akadt, igy kezenfekvonek tunt olvasassal elutni az idot. Azonban vigyazat! 4-5 oranyi  Vadhattyuk sulyos egeszsegkarosito hatassal bir! Alig vartam a ma reggelt, h a vidam napfenyben ujra el lehessen hinni, h minden rendben van.

Nem voltam benne biztos, h Isi haverjanak baratnoje emlekezni fog a ma  a reggel 10-es idopontra. Kb. ket hete egy buli kozepen nulla habozzassal rabolintottam az ellenallhatatlan ajanlatra, miszerint a kislany engem kinaira, en meg ot angolra okitom.
Nos, 10 elott 5 perccel a parocska vadul dorombolni ezdett az ajtomon. A furdoszobabol kiugorva alig volt idom vmit magamra kapni.
20 perccel kesobb mar a konyvtarban ultunk, es lelkesen sulykoltam a mesesen dallamos kinai nyelv fonetikajat. Viszonylag kevesszer rohogtek ki, en ezt jo eredmenynek tekintem. Az ora vegen raaadasul meg is dicsertek, h milyen gyorsan megjegyzem az intonaciokat. 'Cong ming'- khm khm:)). Mindenesetre az a teny, h ma 1.5 oranyi hasznos tevekenyseget vegeztem, hatartalan pozitiv energiaval toltott el.

Ebed utan el is robogtam a Wallmarktba jegyzetfuzetert es tollakert, hazaerve pedig azonmod leultem gyakorolni.

(Na, a szomszed elkezdte uvoltetni a karaoke musort a teveben. Eskuszom, mar hianyzott. )

Korabban megigertem J.
V.-nek, Em baratnojenek, h elviszem a kedvenc 10 yuanos cipoboltomba. Na mit lett a 'kiseret vege'? Egy ujabb par cipo..es egy ujabb taska. Basszus, le kell allnom, mert lehetetlen lesz hazavinni ennyi cuccot. De mit tehet az ember lanya, ha azonnal felismeri, h soha n elmulando, langolo szerelembe esett az arucikkekkel? Raadasul tenyleg olcso. Egyedul az vigasztal, h J.V. es Lovelyn is fejenkent ket par cipot es egy taskat vettek.

(A szomszed most mar utemesen tapsol is a dalokra. Jelenleg a magyar forditasban 'Egy perc az elet....' c. kivalo zenedarabra. Nem tudom eldonteni, h Apa enekli-e szebben a furdokadban, vagy a kinaiak a tv-ben.)

Keszulok vacsira.


Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wuhan
photo by: FK27