AsiaChinaWuhan

szerelem elso latasra

Wuhan Travel Blog

 › entry 28 of 51 › view all entries
Return 97

Tegnap mindenki azt kerdezte,hol voltam elozo este. Ebbol valamiert arra kovetkeztettem, h Johnnal valoszinuleg az ev partijat hagytuk ki, amikor a csendes este mellett dontottunk. Az elmulasztott buli gondolata keltette frusztralo erzes vitt a rosszba tegnap ejjel.

A hely neve nem veletlen Return 97. Varazslobarataim ragaszkodtak hozza, h ugyanoda menjuk, ahol ok elozo este voltak. Jott Britney es Jen is, akik nem is anyira rossz fejek. Susant (ausztral) nem annyira birom.

A csoportnyomas felelmetes dolog. Sajat akatombol en ugyan nem ittam volna whiskey-t, de itt nem volt apellata. maskepp en lettem volna a probelmas lany, azt meg annyira sem szerettem volna, mint jack danielst ice teavel.

Lenyeg a lenyeg, 5 korul ertunk haza, mert utkozben hazafele be kellett ugrani a mekibe.

oh, yeah!
Ez onmagaban nem annyira erdekes mozzanat, de Jen latott egy patkanyt a szemetesnel, es igy maris esemennye valt a gyorsettermi latogatas.

fel 3 magassagaban vetett ki az agy. Rakenyszeritettem magam egy gyors hajfestesre, mert ugye fenn kell tartani az 'europai szoszi' imidzset. miutan ennek erdekeben megtettem a  szukseges lepest, elindultam szokasos rekreacios setamra. Felig szandekosan vettem vmi rizsalapu etelt (fogalmam sincs, h a tobbi osszetevo mi volt, de csipett jol), es magamba ontottem egy milk teat. Hogy a testem utan a lelkemet is rendbehozzam, nezelodesterapiat alkalmaztam. Ennek esetleges mellekhatasa, h az ember esetleg vesz is valamit. Eloszor egy piros alapon feher pottyos, disznokkal diszitett penztarcat vasaroltam, majd bekovetkezett az, amire sosem lehet elegge felkeszulni. Szerelmes lettem egy par arany alapon rozsaszin disznos (szeretem a malackakat, na) tornacipellobe. A vonzalom kolcsonosnek bizonyult, ezert elhoztam a dragat.

Este 6:30 kor volt oram. A szunet elotti resz keservesen ment, de utana belelendultunk a gyerekekkel, es  a vegere mar ugy tunt, hasznosan toltottuk el az idot.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Return 97
Return 97
oh, yeah!
oh, yeah!
Wuhan
photo by: FK27