AsiaChinaWuhan

sok a munka

Wuhan Travel Blog

 › entry 30 of 51 › view all entries
yichang bridge

szegeny Cathy-nek nem volt mas valasztasa, at kellett varialnia a keddi muszakot. hetfo delutan kozoltem vele, h bocs, megis van egy kis problemam az orarendemmel (eredetileg mindenkinek jarna a 3. nap szabadnap a nemzeti unnep miatt,de ezek a furfangos lany vhogy kicselezte), es mar vettem is buszjegyet masnap delutanra Yichangba. titkon remeltem, h velem tart John, mert azert ketsegtelenul hasznos, ha van vki a csapatban  (melynek letszama kedd delig 1 fo) , aki tud mandarinul. mivel azonban az egyutt utazast nem akartam nagyon eroltetni, megvettem a jegyemet , es John ajtajan hagytam egy uzenet, h ha van kedve , tartson velem.

Az atalakitas utani keddi orarendem igen megerolteto munkarendet vont maga utan. delelott  10:45 tol delig kellett interjuztatnom a show helyszinen, delutan pedig kemeny egy orara ultettek ki a napernyo ala, h a  nagyerdemu angoltudasanak szintjet felmerjem. delelott gyakorlatilag zavartalanul , haromszor tekintettem meg  a varazslok produkciojat, delutan pedig a napon egy orahosszat csevegtem Joyjal  , az egyik TA-vel.  A koztes irdoszakban Hasithaval es Bryannel elfogyasztottunk egy-egy doboz hihehetlenul csipos tesztat,  majd a Foreign Expert Certificate-emet probaltam visszaszerezni Cathytol, aki nehany oraval korabban kisse zavartan szolitott fel az igazolvany atadasara a nemzeti unnepen alkalmabol  unatkozo rendorok szamara. szegeny varazslok valoszinuleg nem usszak meg ennyivel, hiszen akarhogyis,  ok turista vizummmal dolgoznak  Wuhanban. remeljuk, azert visszaterhetnek Hongkongbol, ahova  a hetvegere utaztak..

3kor villamgyorsan atoltoztem, osszepakoltam, es fel4re bozotvago segitse nelkul  attortunk a setaloutcan hompolygo  tomegen, majd minden tovabbi nehezseg nelkul megkozelitettuk a buszpalyaudvart.
A negy oras utbol 1.5 orat Wuhanban toltottunk.  miutan meglatogattuk  a Tavol-Kelet osszes letezo  buszallomasat, utunkat Yichang varosa fele vettunk.
A buszut csak nem akart eltelni. A kinokat nagyban fokozta a non-stop KTV szolgaltatas, ami a nemzeti unnep miatt fokent hazafias dalokkal szorakoztatta es nevelte a karaoket kedvelo utazokozonseget. Egy dolog azert tovabbra sem vilagos: mi a fenenek vetitenek karaoke-dalokat egy tavolsagi buszon?  a 90-es evek elejen forgatott klipekben a tv-kepernyon szimpatikus tanarnenik es katonabacsik enekeltek a Nagy Falon a nagy Kinarol , mogottuk rendre valtakoztak az evszakok, es szaladtak a zaszlot lengeto vidam  gyermekek. nemi valtozatossagot hoztak a palettara a 3-4 generacios csaladok euforikus karacsonyi unnepleset bemutato klipek, illetve azok az animacioval keszult remekmuvek, amelyekben minden szereplo igen szelsoseges erzelmi allapotban leledzik; a jo  es a gonosz fiu tagra nyilt szemmel (itt eleve lehetetlen), sikolyra kerekitett szajjal, egnek allo hajjal,es homlokon legordulo kover izzadsagcseppekkel harcol egymas ellen. Micsoda feszultseg!

Este 8 kor erkeztunk Yichangba, amirol esti fenyekben meg nem latszott, h egy nagyon ronda varos.
hamar talaltunk egy hotelt; gyors lepakolas utan Johnt vacsoraevohely-felkutato expediciora invitaltam. eloszor ugyan kicsit megijedtem, mert csak nagy halfejeket es csigakat kinaltak a standok, de vegul pompas barbecue-ra bukkantunk. Imadom a garnelat. Eljenek a kinai halaszok!!


Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
yichang bridge
yichang bridge
Wuhan
photo by: FK27