AsiaChinaWuhan

rekreacio 2

Wuhan Travel Blog

 › entry 21 of 51 › view all entries

Ismet picit masnaposan kezdodott a nap. meg jo,h legalabb felhallatszott a "merry christmas" az utcarol. (a kinaiak az ev barmely szakaban szivesen hallgatnak  karacsonyi dallamokat, lehetoleg kinai nyelvre atultetve). meg egy kis vihogasra is futotta erombol.

ebedidore epp osszeraktam magam, ezuttal piritott csipos uvegteszta hozta belem vissza az eletet.

az elmult hetek alatt kitapasztaltam, h buli utan kulonosen pozitiv hatassal van szervezetemre a kerekparozas, ezert kaja utan rogton honom ala kaptam a biciklit, es mar szaladtam is le vele a harmadikrol.  azert elotte persze meg megcsorrent a telefon, Kevin keresett: 4kor lesz egy ora a varos egy tavoli szegleteben, es ugyan vallaljam mar el. aldom az eszemet (azt a  nagyot), h idoben rakerdeztem, hogy ugye jol sejtem, nem egyszerri alkalomrol van szo. miutan sikersen lelepleztem Kevin szandekait, kicsit szarul ereztem magam, de kozoltem, h koszonom, nem akarok tobb orat. szerzodes szerint ugyanis 21 ora felett nem kotelezo elvallalnom. mielott ujra ram hozta volna ram vki a fraszt egy  telefonnal, gyorsan kisurrantam az epuletbol.

most del fele iindultam a Yanjiang Dadao-n,  hatulrol megkozelitetve  a day marketet. ( a nezelodessel kombinalt biciklizes tesz csak igazan jot a szervezetnek.) nagyon buszke vagyok magamra , mert nem vettem semmit, csak 2 csipos polipnyarsat, de az eleve  terv resze volt. Emlitettem mar, h utalom, amikor eves kozben (is) bamulnak? jobb kezzel tolom a bicajt, bal kezemben a nyarsak, folyik a kepemen a szosz, csopog le a vazra,  az orrom meg a csipos pactol folyik, es mikozben igy probalok atkelni az uton a dugoban ragadt autok kozott szerencsetlenkedve, meg bamulnak es ujjal mutogtanak is ram. no privacy, dude.

fel 4korul itthon is voltam, es azonnal beszedultem az agyba egy frissito szunyara, hisz csak 6:50 tol volt oram. alvas utan, keszulodes kozben Cathy csak lehozatott az elsore egy interjura. mindegy , h eppen akkor kelsz fel, zuhanyozol, a wc-n ulsz vagy mittudomen mit csinalsz, ha menni kell, menni kell. " Im so sorry to disturb you...can you come downstairs NOW?" jellemzo , hehe.

20:20 orat tuleltuk, okos ez a csoportom, csipem oket!

 

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wuhan
photo by: FK27