AsiaChinaWuhan

a nagy beruhazas

Wuhan Travel Blog

 › entry 12 of 51 › view all entries

 

este 10:00 korul  kor elmentem Emmel a Wall Marktba  biciklit venni.

utkozben osszefutottunk Amy-vel, Kevin egyik csajaval, akinek epp volt egy kis uresjarata, igy hat velunk tartott.

2 perc alatt  kivalasztottam a biciklit -nem teketoriazunk, nyilvan a legolcsobbat- majd leszedettem az emelvenyrol, felfujattam a kereket, megszorittattam az ulest es a kormanyt, valamint  probakoroket is tettem az aruhazban. Ekkor kb fel 11 volt, es rajtunk kivul mar csak a takaritok voltak az epuletben.

Eleg szorakoztato volt a jelenet, nem is ertem, a penztaros neni miert nem orult velunk. Delutan mindenki tud biciklit venni, keso este sokkal jobb mulatsag! A tobbiek eloszor persze kirohogtek, de utana persze le sem lehetett oket szedni a bicajrol.

A vasarlast meg kellett unnepelni, ezert egy Em altal nagyon kedvelt etterembe mentunk, ahonnan allat jo volt a kilatas (meg Snow sor, ami igazabol sokkal jobb a Tsingtaonal.)

Ekkor Kevin meg mindig nem jelentkezett, nem is lehetett volna egyertelmubb a helyzet. Amy viszont szerencsere nagyon kitarto, igy hat kenytelenek voltunk felinvitalni tevezni, amig nem jon erte Kevin. Nos, Kevin negy, azaz negy oran keresztul varatta. ami engem illet, a harmadik ora utan egy pillanat alatt mentem at semleges  megfigyelobol agressziv tanacsadoba. Aztan eppen mielott nagyon bunko szem felnyitogatoba valtottam volna, gyorsan elmentem aludni. ahhhh

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wuhan
photo by: FK27