most esik le

Budapest Travel Blog

 › entry 4 of 51 › view all entries

Nagyjabol hajnali 4ig nem nagyon fogtam fel, h most tenyleg elhuzok, csak ugy vaktaban csomagoltam es ide-oda pakolgattam a dobozaimat. Este volt egy idoszak, amikor szinte elhittem, h be tudom majd zarni  a borondot, de reggel ra kellett jonnom, h mindez illuzio volt. Apaek kicsit kesobb jottek, mert dugoba kerultek,  de vegul rendben befutottak. Apu javaslatara megvaltoztattuk a konzervek allokaciojat a borondben, raultunk, konnyeden bezartuk, es mar hajtottunk is  a repterre. Eleg szarul voltunk mindannyian.

Fenykepezkedtunk, sirtunk, borondot tekercseltettunk (amugy kepes lett volna szetpattanni egy rossz mozdulattol), es mentunk a check-inhez. ott a vilag legaranyosabb repteri alkalmazottja elengedte a 10 kg tulsulyomat. ha kicsit elenkebb vagyok, halam jeleul siman a nyakaba ugrottam volna.

Az elkoszones eleg keserves volt. nem vagyok tul erzelmes tipus, de azt hittem menten megszakad a szivecskem, h otthagyom szegeny szuleimet.  A beszallas elott egyre szanalmasabba valhattam, mert sajna nem tudtam abbahagyni bogest. utalok vigasztalanul sirni nyilvanos helyeken. hatarozottan kinos volt.

a pityergest Frankfurtban is folytattam. megprobaltam egy csomaghordo kocsi moge rejtozni, de sztem igy is lebuktam. Picit magamhoz tertem Juhi sms-etol, melyben kozolte, h  a hostel, amit le akart foglalni tele van. Gyorsan valasztottam egy masikat a LP-bol, de gondoltam, majd a pekingi repterrol felhivom oket, h van-e szoba.

A pekingi gepen mindenki olasz volt, melynek okat nem annyira ertettem (vagy nemet, de azt ertettem, miert).Kicsit megvigasztalodtam a kajaval, de azert meg  produkaltam egy kis szemparasodast. a shrek 3at sajna ataludtam.

 

 

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Budapest
photo by: Chokk