AsiaChinaBeijing

meg tobb peking

Beijing Travel Blog

 › entry 8 of 51 › view all entries

Erre a napra a Nyari Palota es a hutongok (regi sikatorok) megtekintese volt a kituzott a program, amit hogy hogy nem, tulteljesitettunk.

Reggel biciklit bereltunk Ingriddel (a holland baratnem), es eltekertunk az allatkertig. mivel a hajojegyunk a Nyari Palotahoz magaba foglalta az allatkerti belepot is, ha mar arra jartunk, megtekintettuk a pandakat. Eleg megnyero allatkak.

A Nyari Palota nagyon kiraly, de azert nem mentunk hozza tul kozel, hatha megsem jonn be. Parkon belul is akkorak a tavolsagok, h keptelenseg bejarni. Meg ugye kifarasztott a masfel oras ebedszunet.

Keso delutan elmentunk megnezni a hires hutongokat, amik sajna egyaltalan nem tetszettek. Csalodottsagunkban osszeettunk mindenfele edesseget az utcan, es gyorsan elindultunk vacsizni.

Viszonylag konnyen megtalaltuk a Night Marketet, es azzal a lendulettel el is tatottuk  a szank. Mindent lehet kapni. random  osszefogdosnak mindent, ami mozog, es gyorsan megsutik, megfozik, betoltik, vagy feltekerik.

Vegul nem birtam ellenallni, es Ingriddel benyomtam egy sult kigyonyarsat. nem is volt rossz. kozonseges, visongato turista percek kovetkeztek. Imadok piacra jarni!!!!!:))

Elegedetten tertunk vissza a hostelbe.

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
nooodles
nooodles
Summer Palace
Summer Palace
Summer Palace
Summer Palace
feeling for some snake?
feeling for some snake?
hmm..what to choose?
hmm..what to choose?
Beijing
photo by: Deats