AsiaChinaWuhan

maraton

Wuhan Travel Blog

 › entry 23 of 51 › view all entries

Lassan megtapasztalom teljesitokepessegem hatarait. Szomoru, de vannak..

Jo szarul aludtam az ejjel, mar mult szombaton se sikerult kikapcsolni az agyamat, es almomban is a nepoktatasnak eltem.  Az ora csorgesere frissen kipattantam az agybol, es figyelmesen meghallgattam az utca lakosainak kotelezo reggeli orr-es leguttisztito szertatasat.

A kave rossz, rossz otlet, ha felkeles utan fel oraval a konyvtar negyedik emeleten van orad. Mire felertem,azt hittem, szivrohamot kapok, es csorgott rolam a viz. Szerencsere a termet 16 fokosra hutottek be, ez  jotekony hatassal volt a jegcsapkepzodesre a hatamon.

Az ora nem telt izgalommentesen, mert a szunetben a kedves fiuk ugy osszeverekedtek, h alig lehetett oket szetvalasztani.  volt siras-rivas, szemuvegtores, fulcibalas, telefon apanak-anyanak, meg minden. (legalabb 10 perc elment az orabol, hihihi).

a delelotti masodik oram sima ugy volt, zabalnivaloak a kicsik.

sajna az ebedszunet igen rovidre sikeredett, mert 1re vissza kellett a rohannom a  maratoni conversational class-ra. Pedig a kaja tokeletes volt, elidoztem volna en orakig felette..Nem baj, talka felkap, palcika csattog, kave a kezben, es mar szaladunk is vissza a negyedikre.

Epp beestem az orara. Sosem hittem volna, h tul lehet elni egy 2:15 perces "beszelgetos" orat, foleg, ha a tanitvanyok nem beszelnek angolul, sot nincs kedvuk a oran tartozkodni. Az oran csakis az elni vagyas osi osztone es a gimi szinjatszos tapasztalatai segithetettek at (vagy mar az elejen elajultam, csak nem arultak el).

A 16:00 orakor kezdodo kovetkezo produkciot nagyjabol robotpilotaval vezenyeltem le, az utolso 18:30-ast pedig tuti, h ontudatlan allapotban. A ketto kozotti szunetben visszamentem az elozo napi jiao zi evo helyre, ahol a zoldseggel toltott valtozatott szinte teljes egeszeben kanal kozremukodese nelkul, palcikaval sikerult elfogyasztanom, valamint a gyomber es fokhagyma darabkas csiliszosz mertekletes aplikalasanak koszonhetoen csak fel csomag zsepit hasznaltam el. Mikozben csopogott a szosz, es logott a szambol a jao zi, a bacsi azert megjegyezte , h gyonyoru vagyok. Hja, Isi torzsvendeg, nana beszel az oreg kicsit angolul..petra mosolyog szerenyen,es ujabb zsepi utan kutat..

 

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wuhan
photo by: FK27