AsiaChinaWuhan

jo es rossz dolgok

Wuhan Travel Blog

 › entry 35 of 51 › view all entries
uh,firestarter?
Fura nap. Reggel kicsit nyomott hangulatban keltem, mert sajna elso gondolatom az volt, h elhuznak a sracaim. Aztan vegul a reggeli bucsuceremoniat elhalasztottam ebedidore,es inkabb elvagtattam orara.

A torkom nem igazan jott rendbe, aminek egyetlen elonye, h ma 4*12 gyerek szorakozott jol az oraimon es rohogott ki a  kohogesem miatt.

Ebed utan egy oraig szerencsetlenkedtunk a folyoson a nepekkel, mindenki szepen elkoszont a fiuktol.
En is megolelgettem oket, aztan elsuvitettem a 2h-as oramra. Utalok bucsuzkodni!

Az egyetlen jo dolog a wuhani oszben, h felvehetem a szep uj simlis sapim es a Robertotol kapott mexikoi salamat. A rossz dolgok listaja nemileg hosszabb. Ahogy hul az ido, a kedves kinaiak is hajlamosabbak a megfazasra, am ez a tendencia sajnalatos modon nem hozza magaval a zsebkendohasznalat megnovekedeset. Apro kellemetlenseg meg, h del-kelet azsiai kebelbaratom sem hasznal zsebkendot, pedig NYILVANVALOAN  szarul van. mi lesz itt januarban?

Az utolso pillanatban erkezett meg uj lakom, a hosugarzo. Igazi muzeumi darabrol van szo. a kinai futestechnia hamisitatlan gyongyszeme az osz depressziv szineinek nagy biztonsaggal  kikevert arnyalataiban pompazik (a fosbarna 4-5 arnyalatarol van itt szo), es szilard talapzaton allva forgatja ventillator oseitol orokolt helyes kis fejet. ha tenyleg hideg lesz, attol tartok csupan diszito funkciot lesz kepes betolteni.

Romlo eletben maradasi kilatasaink mulatsagos kalandokat is eredmenyeznek. Ma patikaban voltunk Emmel. Mivel minden jel arra mutat, h a torkom  ki szeretne valni a nyakban talalhato szervek bandajabol, ugy gondoltam, Connie segitseget kertem, h irjon ossze egy listat az ilyen rebbelis jellegu tevekenyseg ellen alkamazhato gyogyszerekbol. A patikus bacsi es a haverja igazan segitokeszek es vevok voltak a benazasunkra. 0sszesegeben  jol elvihorasztunk meg ektivitiztunk a gyogyszertarban. Nagyon elememben voltam, mert valamiert kepes voltam kinai nyelvu kmmunikaciora, magam sem tudom, hogyan. (mondjuk az oraimon is torekszem maximalisan kiaknazni az akcentusomban rejlo lehetosegeket. soha nem figylenek annyira ram, mint amikor kinaiul probalom emagyarazni a szavakat, hehe.)

itthon forro vizben megdagasztottam a torokbogyokat, a keltekezett zseles anyagot bizakodo hangulatban elfogyasztottam, es most varom a csodat.

Jo ejt!


Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
uh,firestarter?
uh,firestarter?
Wuhan
photo by: FK27