AsiaChinaWuhan

bogarak

Wuhan Travel Blog

 › entry 32 of 51 › view all entries
jesszusom, egy fatalis felreertes kovetkezteben megettem egy csomo bogarat!

kevessel megerkezesem utan maris streetfood rajongo voltam. kivancsisagom meglehetosen nagyfoku naivsaggal es bizalommal parosul, ezert egeszen fura dolgokat vagyok kepes megenni.
Igy tortenhetett meg, h  nehany hete mar tulajdonkeppen belakmaroztam valami undorito bogarbol, csak akkor a tarsasagomban levo egyetlen ember velemenyere hallgatva en azt hittem, h rakot eszem. Mondjuk igy visszaemlekezve igazan csunya volt, es egyaltalan nem emlekeztettt herkentyure, de hat sotet volt, meg gondoltam, Wuhanban mas a  rakok dizajnja.

Szoval amikor ez alkalommal felnyittattam a hutoladat, viszonylag hamar meggyoztem magam, h bar a 'rakok' kicsit megcsunyultak, azert biztos izletesek. Azonban amikor atvettem az elkszult inyencfalatokat, eljott az igazsag pillanata. Mike, Hasitha es John egyszerre sapadtak el, es hatraltak kisse. Aggodalommal vegyes undorral a hangjukban tajekoztattak, h epp vmi rovarokat keszulok megenni. A kovetkezo masodpercben, mar Emnek tamadtam, h hogy hagyhatta a multkor, h 6 darab ilyen izet megegyek. Em allitasa szerint rakok voltak,de osszesegeben ugy tunt, neki tok mindegy, h mivel tomom magam. Ezert egy felmosollyal a szaja szegletebn rantott egyet a vallan.

Ha mar igy alakult, gondoltam, vegulis megehetem a bogarakat. Csak azt a rohadek kitinpancelt ne lenne, olyan nehez leszedni. Amugy nagyon izletesek az izeltlabuak, vegulis meztelenul total rakkullemuek...
szeleonora says:
Drágám miért nem csodálkozom én ezen a történeten... Kis túlzással bármit képes lennél megenni, ha leglább 1 ember azt állítja róla hogy ehető;)...
Posted on: Oct 08, 2007
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wuhan
photo by: FK27