AsiaChinaBeijing

bajszikol, bajszikol

Beijing Travel Blog

 › entry 6 of 51 › view all entries

Hatalmasan aludtam. Ugy gondoltam, az elso teljes erteku pekingi  napomon megerdemlem, hogy a hostelben reggelizzek nyugat-europai aron, ugyh habozas nelkul eltuntettem az elem kihozott, amugy viking-tipusu fiukra megalmodott reggelit.

Ezutan szakszeruen toporogtam a biciklikolcsonzo elott, majd szerencsere felbukkant egy szimpinek tuno csaj, aki latszolag hasonlo helyzetben volt. Szoba elegyedtunk, kiderult, h o holland (koszonom, Eg, h egy hollandot kuldtel a biciklis kalandhoz), es rogton eldontottuk, h tarsulunk.

Eloszor elmentunk a Tiltott Varosba. A Tiltott Varos nagyon klassz, jo nagy es szellosen elrendezett, es szerencsere nem volt tul sok turista. Fura szag volt a termekben, igy a harci ruhazatok es hangszerek teren nem lettem sokkal tajekozottabb. Kifele menet osszehaverkodtunk 2 kinai csajjal, de miutan mi nem akartunk teazni, ok meg nem akartak enni, csirajaban elhalt a baratkozasi kedv. tehat ujra kikotottem  a dumpling-helyen (pusztan az esemenyek veletlen alakulasa kovetkezteben)...

Ezutan eltekertunk a Beihai Parkba. nagyon szep volt, csak mivel kicsit keson ertunk oda, nem lehetett mindent megnezni.

Hazakarikaztunk, ledobtuk a bicajt, majd a 150 utcara kipakolt kisszekes-kisasztalos kajalda egyikeben ugyanazt az etelt rendeltuk, amit a mellettunk ulo nemet fiuk: vmi csipos marhat zoldsegekkel es rizzsel.Mennyei volt! annak rendje es modja szerint leoblitettuk a bivalyeros 3%-os Tsingdao sorrel.

Ejfel korul mentem aludni.

 

 

 

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Beijing
photo by: Deats