AsiaChinaWuhan

Viva Mr. Donuts

Wuhan Travel Blog

 › entry 24 of 51 › view all entries

10 orat aludtam! azt hiszem picit tulaludtam magam, mert delutan 3ig csak szedelegtem, de ez akkor is kellett.

Emmel megbeszeltuk, hogy ma nyugati kaja napot tartunk, es a Mr. Donuts-ba megyunk pizzazni. az elso wuhani napomon is ide mentunk, de akkor meg kevesbe ertekeltem a megszokott izeket. Hat a hely mondhatni magas komforterzetet garantal, mert a pizzanak igen el van talalva a tesztaja, nagyon sok, finom nyulos sajt van rajta, szeliden jelen van nemi bacon is,  es igy, h feleztunk, legalabb 1 euromba kerult a lakoma. oh, edes elet!

kaja utan elugrottunk a Computer Mallba, es iziben reklamaltunk egyet a fejhallgatom miatt. Kotelezo modon leeegtem, mert a 2 euros eszkoznek nyilvan kutya baja, csak vmi el volt allitva  a gepemen. Raadasul Elf (az objektumban eladokent dolgozo baratnenk) kicsit meg volt rank sertodve, ugyanis nem jelentunk meg a szulinapi partijan. Jo, hat tenyleg sarasak voltunk az ugyben, de hat az ember konnyen iger...

otthon telefonok haza (jihaaaa), majd befutott Lovelin, Em filippino baratneje ( o Wuchangban tanit), es felkerekedtunk a day market 75842727. szamu meghoditasara.

 

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wuhan
photo by: FK27