AsiaChinaWuhan

Lee-Ann szulinap part 2

Wuhan Travel Blog

 › entry 42 of 51 › view all entries
grand opening party!
Lee-Ann szulinapja es mindenki szabadnapja alkalmabol (ez a szulinap sok mindenre szolgal mentsegkent) a Haoledibe mentunk ebedelni. A delutan eleg rossz emlekkent maradt meg bennem. Az alaphelyzet ugy festett, hogy eleve majdnem ehen haltam, ugyanis az elozo esti  konnyen emesztheto tesztavacsora utan masnap fel3-ra siman processzalva lett minden felvett taplalek (a koztes idoben pedig 'parti' es 'alvas'  elfoglaltsagok miatt nem volt lehetoseg etkezesre). Roviden, maximalisan frusztraltan erkeztem az etterembe. A rendeles katasztrofalisan ment, mint mindig. Miutan nagy nehezen megis tulestunk rajta, kovetkezett a leghosszabb es legbizonytalanabb fazis: a varakozas.
Abbol a tenybol kiindulva, hogy az etelek felszolgalasa elott fel orankent hoztak egy-egy kavet, arra kovetkeztettem, hogy puccos ettermunkben valoszinuleg 1, azaz egy db kavefozo van.
Lee-Ann, Kevin, Celine
Abbol a borzalmas gyakorlatbol pedig, miszerint fel orankent kihoznak 1, azaz egy foetelt, arra jutottam, h csak azert van egy kavefozojuk, mert a konyhajuk meg valoszinuleg olyan kicsi, mint az enyem otthon.
Szepen lassan azert elkezdtek szallingozni a pincerek az etelekkel. 20-25 perc alatt fokozatosan mindenki megkapta amit rendelt, kiveve en. Ekkorra a vercukrom veszelyesen leesett, a tobbiek kajajanak illatatol pedig teljesen elvesztettem a fejemet. Ettol persze semmi nem valtozott. Megprobaltam nem eszrevenni a gyanus jeleket, pl. szakacs neni kijovetele cigaretta es anekdota-szunetre a pulthoz. Vegul Celine finoman emlekeztette az asztalunkert felelos kislanyt, h ugye hianyzik meg egy etel. Persze, persze, 1 perc es jon. Eltelik ujabb 5 perc, majd feltunik a kiscsaj az etlappal, es kerdi zavartan, h melyik is volt, mert valami csodaval hataros modon elfelejtettek a rendelest.
Petra beduhodik es remego hangon lemondja rendeleset. Mar alltam volna fel, h leszaladok az utcara es eszem sult tesztat 2 yuanert - kell a ***-nak ebed 15-szor annyiert-, amikor a tobbiek nagylelkusegukrol es teli gyomrukrol teve tanubizonysagot, sorban megtettek felajanlasaikat; a legjobb falatokhoz jutottam hozza!!
A majdnem happy enddel vegzodo tortenet annyiban hagyott megis kesernyes izt a szamban, h a szamla keresekor az egyszeruseg szerint a vegosszeg 6-tal kerult elosztasra, igy tobbszorosen karosultam. Ilyen szar helyzetben  egy szot sem lehet szolni.

Delutan rovid olvasasbol ativelo szundi, aztan rohanas tancorara! Rendkivul izgatott voltam, alig vartam, h 2  tancmentes honap utan ujra lehessen razni! Ezuttal street jazz, ertsd 'a kul csajok igy razzak a tv-ben' c.
Lee-Ann es en
mufaj. Tinaval, aki szinten velem tart, tele voltunk varakozassal, raasaul sikerult Connie-t is megfuznunk, h tekintse meg elso orankat.
Oktatonk igen vicces lany, kiveteles testi adottsagokkal es kinai mercevel is ritka nagy hiusaggal. A brosura es megfigyeleseink szerint 166 cm magas es 45 kg. Az orara tokeletesen belott hajjal es 4.5 cm vastag sminkben erkezett, es a 1.5 ora alatt mindkettot kifogastalan allapotban meg is tartotta (mondjuk ennek kb netto 20 percet szenteltunk a tancidobol.) Amugy tetszik, amit csinalunk, bar nem olyan igenybe vevo, mint a szamba. A kitartoan undorito ido ellenere hazafele ismet kiserletezo kedvem lett urra rajtam,es egy szimpi utcai arusnal  meroben uj tesztalevest probaltam ki. Erdekes tapszalat volt, amikor a leveses bacsi total duhbe jott azon, h nem ertem mit mond.
Azert se adta fel, es basszus, addig szotagolt az oreg, amig megfejtettem, h azt akarja tudni, honnan jovok. En erre kihuztam magam es mindenki megelegedesere (a kornyeken osszegyult 5-6 fos tomeg) szep kiejtessel valaszoltam, h Wo cong Xiong ya li lai!! Mondanom se kell, nagy sikert arattam. A bacsi uzettarsa, a neni ezek utan vidaman tajekoztatott, h ne felejtsem el a csilit, a hagymat es a csipos olajat. Sajnos azonban a hirtelen jott sikertol fejembe szallt a hirnev, es ezzel a kelletenel kettovel  tobbszor lendult a csilis kanal a levesbe.
A kaja olyan rohadt csipos lett, h mire felertem a lepcson,  alig lattam at a takony-es es konnyfuggonyon, pedig meg csak ketszer csiptem az amugy pompas babtesztaba. Imadom,h ebben a tesztaban van ANYAG, olyan jol ra lehet harapni, raadasul a fott marhahusit  es a savanyitott kaposztas cuccot se sajnalta ki a bacsi. Mmmm!

Alig eszmeltem fel a csilis alombol, maris a kuszobomon allt Isi: nyomas az uj klub nyitobulijaba! Kulfoldikent adodnak bizonyos kotelezettsegein, miszerint illik megjelenni ujonnan nyilo szorakozohelyeken . Tulajdonkeppen nem esik nehezunkre elebe menni az elvarasoknak, es udvariasan koccintgatni ingyenpiaval, hehe. A bejaratnal nem teljesen veletlenul belebotlottunk Rudy-ba, o az a fiu, akitol  a figyelmes imeleket es azt hiszem, az italokat is kapjuk. Baratsagos kezfogasok, majd elnyelt minket a wuhani ejszaka maris legendassa valt uj klubja. A hely eszmeletlenul jol nez ki, mindenki teljesen oda volt meg vissza nemcsak a dekoraciotol, hanem a fellepok gyors egymasutanisagatol. Nyilvanvaloan nem sajnaltak a penzt a hetfo esti (!!) nyitobulira. En nem banom;)Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
grand opening party!
grand opening party!
Lee-Ann, Kevin, Celine
Lee-Ann, Kevin, Celine
Lee-Ann es en
Lee-Ann es en
Wuhan
photo by: FK27