AsiaChinaWuhan

Halloween nightmare

Wuhan Travel Blog

 › entry 43 of 51 › view all entries
iden is...
Na ezt is tuleltuk. Ismet bebizonyosodott, h a spontan partik a  legjobbak (kiveve  a Pimps n' Hos;)), es a jelmezes bulik legelvezetesebb resze mindig a keszulodes.

Kivetelesen nem aludtam tul magam, ropke 5 oras alvas utan hajnali 8kor pattantam ki az agybol, es mar suhantam is a day market fele. A suhanas mondjuk lehet, h nem a legmegfelelobb szo, ugyanis a teljes szelcsend ellenere valamiert hihetetlenul megnott a legellenallas, es alig birtam tekerni a szerencsetlen jarganyt. A hivatalos magyarazat szerint izomlazam van a tancoratol.

Eg szurke, eso esik, sar dagad, forgalom novekszik a piac fele vezeto uton. Ellenben a tervnek megfeleloen kevessel 9 utan elhajitottam a biciklit, es immar gyalog vagtam neki A NAGY JELMEZVADASZAT-nak.
Kb. 200 m seta utan raakadtam a szarnyboltra, igy a jelmezem legkritikusabb komponense rogvest kipipalodott - ja, az iden is tunderkenek oltoztem.
we did manage to catch a taxi!
Bar honom alatt a nagy rozsaszin szarnyakkal nem annyira sikerult elvegyulni a reggeli piac forgatagaban, ezuttal jobban aggasztott a szakado eso, mint a forgolodo fejek. Az igazat megvallva, remekul szorakoztam, hiszen a piac  elemi kozegem, ahol mindig hatartalan lelkesedes fog el nagyjabol minden irant. Mivel azonban az ido elegge szoritott -11kor volt randim Sugar-rel, Isi baratnojevel-, az eso meg erosen aztatott, viszonylag hamar visszafordultam. Az a korulmeny , h 3 perccel a sarkonfordulas utan  7-8 dl faful gombas-bambuszos-kaposztas uvegtesztalevessel iranyt vesztve benaztam a tomegben, hatarozottan osszeeskuves-elmeletek gyartasara ad okot.
after Halloween 2
Tenyleg, mi a fenenek vettem egy vajling  forron lotykolodo levest, ha tele van a kezem es nincs hova elbujni az eso elol???

Miutan megszabadultam a levestol, megprobaltam ujra fellelni a szarnyboltot, hiszen megigertem Celine-nek, h neki is keritek kosztumot estere.  A szarnybolt elkoltozott. A rohadt eletbe, h az elobb meg itt volt, es most sehol nem talalom!! ...Hamarosan persze nyilvaaan rabukkantam (nem is koltozott olyan messzire az elozo helytol, hm..), es az elado megdobbenesere vettem meg egy par pompas szarnyat, ezuttal sarga szinben.
Biztos ami biztos, beruhaztam egy ket reszes rozsaszin second skinbe is (Igen, Juhi!!!!!), remenyeim szerint nem csak a halloween partin, hanem a itthon a folyoson is remekul lehet hasznositani, ha netan Macskanot van kedvem jatszani.
after Halloween 1
Mulher gato, hahahaha.

Mar csak a szines tullok voltak hatra, amiket  fluent wuhani dialektusomat kiaknazva mintegy 4 perc alatt beszereztem. Vegeredmeny: 3*3 m rozsaszin, sarga es feher csillogo tutunek valo.

Eppen visszaertem a hotelbe 11-re. Termeszetesen hamar kiderult, h igazan kar volt amiatt aggodnom, h elkesem, mert Sugart 11:20 korul en ebresztettem telefonhivasommal. Azt hiszem, a szarnyvasarlasnak volt koszonheto kiegyensulyozottsagom, igy nem kaptam komolyabb idegrohamot. 11:45-kor megjelent a randim, es duhocske azonnal elparolgott . Sugar nagyon kedves lany, az a fajta, akivel a nyilvanvalo es mindket fel reszerol fennallo nyelvi akadalyok ellenere nagyon jol kijon az ember. Egy kellemes kozeli etterembe mentunk ebedelni, ahol kesei reggelim miatt nem gyoztem sajat magam korholni.
fried noodles with beef and veggies
Pontosan eltalalt fuszerezesu csiliparikas szoszban uszo halacskat es az orok nyertes kaposztamat rendeltuk, melyet ezuttal sikamlos gombakkal es fenyomagokkal hazasitottak. Jo! Kar,h egyaltalan nem voltam ehes..

Az ebedet kovetoen felkerekedtunk vasarolni (reszemrol nezelodni): remek program egy kezdodo baratsag elmelyitesere:)).

...

A Halloween party egy remalom volt. Nem tulzunk nagyot, ha egyszeruen atb*szasnak nevezzuk. A Qiao Kou-i kozpontot elozonlettek jeles intezmenyunk tanitvanyai, es igazi allatkerti latogatas hangulatat idezve kattogtak a fenykepezogepek, mindenki probalt egy kicsit megfogni, a turelmetlenebb anyukak neha meg is rancigaltak/-csipkedtek, taszigaltak es a budiig kovettek. Bezzeg az etetes elmaradt, a rohadt eletbe! A Taiwani Szellem (Lee-Anne) es Tunderke (en) amint lehetett, megpattant, es nemi folyekony kenyer formatumu vigasz utan nezett. Uj kedvenc helyunkre mentunk, ahol Lee-Ann utoerhetetlen marhahusos sult tesztat rendelt, ami pedig engem illet, sult rizs hangulatban talalt az este. Akarhogy is, szeretem Kinat.Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
iden is...
iden is...
we did manage to catch a taxi!
we did manage to catch a taxi!
after Halloween 2
after Halloween 2
after Halloween 1
after Halloween 1
fried noodles with beef and veggies
fried noodles with beef and veggies
shes great!
she's great!
Wuhan
photo by: FK27