AsiaChinaWuhan

HPJ day

Wuhan Travel Blog

 › entry 15 of 51 › view all entries

na ezt a napot is tuleltuk. illetve sokkal rosszabb hireket mar nem hiszem, h kaphatnek. holnap reggelre betettek ket conversational class-t kozepiskolasokkal. nem tetszik ez nekem. reklamalnom kell a ket szabadnapom miatt.

viszont legalabb egesz jol kezdodott a nap. 9kor ebresztett Em a szobaban, ahol ellaszallasoltak tegnap ejszakara. (tegnap este a tanari vacsira valo indulas elott elcseszodott a zar, es mindenem bent maradt). kicsit csodalkoztam, h miert kerdezte meg, h "oh, te meg aludtal?", hiszen en kertem meg, h keltsen 9kor. na mindegy.  fel 10 korul felbukkant Cathy, es hozott magaval egy kedves lakatost is, hogy kinyissuk a szobam ajtajat. 10 korul bejutottam, de sajna mar sem ido, sem energia nem maradt biciklizesre..

2kor kezdodtek az oraim HPJ-ben (az alt. isk., ahol kedden es csutortokon tanitunk). Az elso ketto kulonosebb fennakadas nelkul eltelt, de a harmadik katasztrofaba fulladt. Az osszes gyerek uvoltott. Negyedora utan elegem lett es megkerdeztem a termet dekoralo ket idosebb not, hogy hol vannak itt a tanarok, mert van egy kis problemam. erre kozoltek, h ok  a tanarok. keresemre tessek-lassek modon elcsititgattak a tombolo tomeget, de igazabol szartak az egeszre. Igy aztan en is azt tettem. Szerencsere a negyedik ora nagyjabol karpotolt az elszenvedett kinokert: aranytunderbogarkak voltak a gyerekek (bent volt a katonatiszt tanar neni ).

Este streetfood Emmel: megprobalom nem halara zabalni magam.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wuhan
photo by: FK27