Voorpret

Rotterdam Travel Blog

 › entry 1 of 1 › view all entries
Golden Gate Bridge, SF

Februari 2007. Het idee was geboren of sterker nog; voorspeld in een droom. Ik (Sonja) droomde op een nacht dat Jurjen en ik op Hawaii verbleven. Toen ik mijn droom aan Jurjen vertelde, had hij hier wel oren naar en zo kwam het idee om onze vakantie voor 2007 naar Hawaii te boeken. Omdat we een bezoek aan mijn broer, die in Californië woont, uiteraard niet mochten overslaan, werd het een combinatie van Californië & Hawaii!

Het reisschema ziet er (voorlopig) als volgt uit:

Vertrek 9 september AMS - LAX. Van 10 t/m 18 september zullen we in Californië doorbrengen. De trip zal gaan van LA naar San Francisco, waar we onderweg o.a. in Monterey en Santa Barbara zullen verblijven.

Vertrek 18 september LAX - HNL. Van 18 september t/m 26 september hebben we een huisje geboekt via VBRO in Pupukea (North Shore, Oahu).

Aloha Hawaii!!
Uiteraard zijn de nodige reisgidsen al bekeken en de dingen die we zeker willen doen en zien: surfen (we verblijven niet voor niets op de North Shore!), Pearl Harbour bezoeken, dag shoppen/sightseeing Honolulu en uiteraard de rest van het eiland bekijken waarbij we zeker de oost-kust willen aandoen (Waimanalo, Kailua, Kaneohe etc. etc.). Een hoogtepuntje van ons verblijf op O'ahu en zeker het vermelden waard, is een kleine 'ceremony of love' van Jurjen en mij op het strand van Chun's Reef op de North Shore. Een uitgebreide beschrijving hiervan is te lezen op mijn website.

Vertrek 26 september HNL > LAX. We zullen nog zo'n 3 dagen in en rond LA spenderen, voordat we de 28e richting Amsterdam vertrekken. In LA willen we nog een honkbalwedstrijd gaan volgen van de Dodgers.

Vertrek 28 September LAX > AMS (aankomst 29 september).

De tickets zijn geboekt, het huisje op O'ahu en de meeste hotels ook al. Er zal alleen nog even naar de autohuur gekeken moeten worden, maar we hebben al gezien dat Budget de beste deals heeft. Een navigatie-systeem mag uiteraard niet ontbreken!

UPDATE: alle hotels zijn nu geboekt en de auto's zijn gereserveerd (w.o. 1 x een te erge SUV!) voor alle locaties.

Vandaag is het nog exact 45 dagen voor vertrek! Het aftellen is begonnen!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Golden Gate Bridge, SF
Golden Gate Bridge, SF
Aloha Hawaii!!
Aloha Hawaii!!
Sponsored Links
Rotterdam
photo by: polvandenwirre