Theetuin Eemnes

  based on 1 review   write a review

131 Meentweg, Eemnes, Netherlands
035 538 9643

Theetuin Eemnes Reviews

Anouksreizen Anouksre…
9 reviews
Paradijselijke tuin May 02, 2009
Ik had het niet verwacht dat dichtbij een grote weg, zo’n leuke horecagelegenheid zit. We moeten wachten tot 12.00 uur dan gaat de Theetuin open. Ik dacht dat ik de enige zou zijn. Wie vindt zo’n locatie? Maar het wordt steeds drukker de meeste komen met de auto, maar er zijn ook veel fietsers.

Dan gaat de poort open. We nemen plaats onder de paarse seringen. Wat is het hier groot. Het lijkt wel de tuin van Eden. Tussen onze voeten lopen de meest aparte kippen. Qua eten en drinken: ze verkopen er van alles. Ik neem de bananentaart (volgens mij zelf gemaakt) en een verse jus d’orange. Helaas heb ik er geen foto’s van, want de batterij van mijn camera is nu echt helemaal leeg. De Theetuin is erg groot. Er zijn zoveel hoekjes met stoelen en banken, dat het niet massaal aanvoelt. Je kunt er zo je eigen privéstekje creëren.

Er is ook nog een winkel met spullen voor het interieur of de tuin. De toiletten hebben klapdeuren alsof je in een saloon bent. Daarnaast een ruimte waar niemand is, maar waar sfeervolle jazzmuziek wordt gedraaid. De stoelen lijken uit een oude bioscoop te komen.
Link
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!

Related Travel Blogs About Theetuin Eemnes

Wandeling van Eemnes naar Blaricum
Toerist zijn in eigen land. Tja, de Waddeneilanden had ik graag willen bezoeken, maar voor 1 dag is dat iets te ver weg. In een tijdschrift zag ik een wandeling staan van Eemnes naar Blaricum 7 km.&n…Eemnes naar Blaricum 7 km .     De wandeling start bij de theetuin in Eemnes. Bij een eerste…

Check Eemnes Hotel Deals

Check-in:
Check-out:
Guests:
Rooms:
Theetuin Eemnes Map
1 review
1 review
1 review
1 review
2 reviews
Eemnes