Cruising Bikes Barcelona

  based on 2 reviews   write a review

7 Carrer de Santa Tecla, Barcelona, Spain
Cruising Bikes Barcelona - Cruising in Parc de la Ciutadella.
Cruising Bikes Barcelona - Kleurrijke fietsen.
Cruising Bikes Barcelona - the logo
Cruising Bikes Barcelona - the logo

Cruising Bikes Barcelona Reviews

applewoman applewom…
76 reviews
Fietstour met gemengde gevoelens Apr 04, 2013
We namen deel aan de groepsfietstour omdat ik er wel van hou om zo met andere mensen in contact te komen.

Het weer zat echt wel tegen dus dan is het voor mij al maar half zo leuk meer... Maar daar kan Cruising Barcelona natuurlijk niets aan doen. Integendeel, ze waren goed voorzien, voor elke deelnemer een poncho en ze raadden aan om een fiets met spatbord te nemen. Ook wezen ze er ons op dat het door nat en zand wel eens glad zou kunnen zijn. Dus kortom, ook bij regenweer de nodige voorzieningen!

We fietsten met een groep van 12 en dat vond ik voor in zo'n drukke stad te fietsen wat veel. Mijn zoon en ik fietsten altijd aan de staart en het was toch niet evident om de groep bij te houden. Op sommige stukken fiets je ook echt op een grote boulevards en moet je ogen overal hebben... Maar anderzijds fietste je dan weer door een heleboel pittoreske steegjes of langs het strand waar het rustiger fietsen was.

Je stopt op enkele plaatsen en daar krijg je een deskundige uitleg van de gids. Ik hou ervan om foto's te nemen en daar is er tijdens de groepstour zéér weinig tijd voor. Had ik dit op voorhand geweten, had ik een privétour geboekt. Ik nam dan ook meestal foto's tijdens de uitleg van de gids waardoor ik dan weer het "verhaal" miste... jammer want daarvoor neem je uiteraard deel aan een tour.

Je rijdt werkelijk doorheen een heel groot stuk van Barcelona dus da's echt wel een heel leuke ervaring. Wij hadden zelf al drie dagen op eigen houtje doorheen Barcelona gewandeld en hadden al enkele plekjes gezien waar we met de gids ook gestopt waren maar toch hebben we ook nog veel nieuws ontdekt. Die nieuwe plekjes heb ik dan proberen onthouden om de volgende dag (onze laatste dag) naar terug te gaan om foto's te nemen.

Wat ik ook wat jammer vond, is dat we tijdens zo koud weer gestopt zijn in een bar aan het strand voor een drankje. Dit lijkt me heerlijk bij zonnig weer maar bij koud/regenachtig weer zou ik toch opteren voor een gezellig terrasje in het centrum waar Barcelona toch wel rijk aan is.

De kleurrijke fietsen zien er geweldig uit! Het draagmandje vind ik heel erg praktisch. Mijn zoon had één van de 'coolere' fietsen zonder bloemetjes en vond het helemaal geweldig!

Prijs/kwaliteit meer dan OK!
Kleurrijke fietsen.
Cruising in Parc de la Ciutadella.
Link
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Verhoek Verhoek
7 reviews
Cruising in Barcelona Apr 27, 2009
We would like to do something that isn't standard.

After some browsing we decided to book a tour through Barcelona by bike with cruisingbarcelona.com.

When we arrived there we could choose a bike and started our trip through Barcelona.

We were guided by Inge. She knows a lot of the city and she told many things about the city.

We cruised through parc the catalunya and over the street of diagonall,we also saw the redlight destrict of Barcelona.

After we had a drink at the beach we went through the little streets behind the Ramblas back to the bikehall and there was the end of our 3 hour trip on a beach cruiser.

We all really enjoyed the trip.
the logo
Link
daniellelooije says:
This seems very nice and I saw on the website there are dutch guides! Did you do the private tour or the daily group tour? What would you recommend?
Posted on: Aug 13, 2011

Related Travel Blogs About Cruising Bikes Barcelona

Cruising trough the city
today we got out of bed at07.30pm and got a shower. After the breakfast we went out to go riding a bike across Barcelona, not just normal bikes, but real beachcruiser bikes. after we got out of the&…bike and  we started cruising through Barcelona. we cruised over the boulevard to Parc de Catalunya and we also…

Check Barcelona Hotel Deals

Check-in:
Check-out:
Guests:
Rooms:
Cruising Bikes Barcelona Map
3 reviews
1 review
2 reviews - $35
1 review - $33
1 review - $36
Barcelona
photo by: fivepointpalm